Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού έκοψε ο δήμαρχος Ηλ. Αποστολόπουλος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού έκοψε ο δήμαρχος Ηλ. Αποστολόπουλος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, έκοψε ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων, Κώστα Γεωργάκα και της διευθύντριας Διοικητικών Υπηρεσιών, Γωγώς Παγώνη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», παρακολούθησαν διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι και το προσωπικό του Δήμου.

Ο κ. Αποστολόπουλος μετέφερε τις ευχές των επίτιμων δημάρχων κ.κ. Χαράλαμπου Σκούρτη, Βασιλείου Ξύδη και του τ. δημάρχου Δημήτριου Νικολάου, ενώ ο πατέρας Πέτρος ευλόγησε την πίτα του Δήμου.

«Το προσωπικό μας κράτησε και κρατά όρθιο τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και θέλω να δηλώσω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για όλους εσάς, γιατί προσαρμοστήκατε γρήγορα στις συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία και ανταποκριθήκατε με υπευθυνότητα και φιλοτιμία στις δύσκολες απαιτήσεις αυτής της περιόδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, προσθέτοντας:

«Θέλω λοιπόν σήμερα να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά, για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την καλή συνεργασία που έχουμε. Για την ουσιαστική συμβολή σας στη μάχη που δίνουμε αυτήν την περίοδο. Για την ουσιαστική συμβολή σας στο να κρατάμε τον Δήμο μας σε υψηλό επίπεδο, κάνοντας τους ανθρώπους που γεννήθηκαν ή αποφάσισαν να έρθουν να ζήσουν στην πόλη μας, κάθε μέρα πιο περήφανους που μένουν σε έναν Δήμο που σέβεται τους κατοίκους του.

»Σας εύχομαι καλή χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία και με την ευχή του χρόνου να κόψουμε τη βασιλόπιτα του Δήμου μας και να ανταλλάξουμε ευχές όλοι μαζί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet