Τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού εκπροσώπησε ο Νικήτας Κεφαλογιάννης στο Συνέδριο Νέων Αυτοδιοικητικών
Κοινωνία

Τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού εκπροσώπησε ο Νικήτας Κεφαλογιάννης στο Συνέδριο Νέων Αυτοδιοικητικών

Στο Συνέδριο Νέων Αυτοδιοικητικών που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες συμμετείχε εκπροσωπώντας τον Δήμο Παπάγου -Χολαργού ο κοινοτικός σύμβουλος Παπάγου Νικήτας Κεφαλογιάννης.

Το συνέδριο έγινε υπό την αιγίδα του Έλληνα ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου και τη συμμετοχή των ευρωβουλευτών, Μαρί-Πιερ Βεντρέν και Αλεσάντρα Μορέτι. Ο Νικήτας Κεφαλογιάννης ήταν ο νεότερος από τους 35 συμμετέχοντες, ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν η συνδρομή των νέων στην εξέλιξη της Ευρωπαϊκής οικογένειας, καθώς και η αντιμετώπιση των κρίσεων των τελευταίων ετών.

Το 2022 έχει χαρακτηριστεί ως «European Youth Year», το οποίο αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης του συνεδρίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες ο Νικήτας Κεφαλογιαννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Απόστολο Τζιτζικώστα και τους ευρωβουλευτές Μανώλη Κεφαλογιάννη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet