Το δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού σβήνει φώτα στις 27/3 από τις 20:30 έως τις 21:30
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Το δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού σβήνει φώτα στις 27/3 από τις 20:30 έως τις 21:30

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συντονίζεται με την «Ώρα της Γης», την παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF και καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για εξοικονόμηση ενέργειας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού συμμετέχει σε αυτήν την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την υπερθέρμανση του πλανήτη και θα διακόψει τον φωτισμό του δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός) και του δημοτικού καταστήματος Παπάγου (Αναστάσεως 90, Παπάγου), το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, από τις 20:30 έως τις 21:30.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία από τη διοίκηση του Δήμου

Χιλιάδες πολίτες, αλλά και δεκάδες φορείς, επιχειρήσεις και μνημεία στην Ελλάδα, θα σβήσουν συμβολικά τα φώτα για μία ώρα, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη για προστασία της φύσης και στέλνοντας ένα μήνυμα συμμετοχής στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η «Ώρα της Γης» είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για το περιβάλλον και γίνεται κάθε χρόνο η αφορμή, προκειμένου να ενωθούν οι φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων, από όλον τον πλανήτη. Φέτος, καθώς ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με την πανδημία COVID-19, στόχος είναι να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα ότι χρειάζεται να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μία νέα αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet