Τραυματισμός μαθητή σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα πίσω από το Γυμνάσιο και Λύκειο Παπάγου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τραυματισμός μαθητή σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα πίσω από το Γυμνάσιο και Λύκειο Παπάγου

Με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό μαθητή σχολείου του Δήμου στο εγκαταλελειμμένο κτίσμα πίσω από το Γυμνάσιο και το Λύκειο Παπάγου η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού εύχεται ταχεία ανάρρωση στον μαθητή και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια του.

Η Ένωση Γονέων Παπάγου – Χολαργού, επίσης, καταγγέλλει:

  • «Την αδιαφορία της ιδιοκτήτριας εταιρείας, Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, να περιφράξει αποτελεσματικά και επαρκώς την είσοδο στο χώρο ιδιοκτησίας της και να μεριμνά για τη συντήρηση της, αλλά και να αποκλείσει την είσοδο στην ίδια την ημιτελή οικοδομή.
  • Την ανυπαρξία του Δήμου Αθηναίων για την αποτροπή της πρόσβασης στον επικίνδυνο χώρο που έγινε ο τραυματισμός.
  • Την ανεπάρκεια του Δήμου Παπάγου – Χολαργού που παρότι γνωρίζει το χρόνιο πρόβλημα, εμμένει μόνο στην αποστολή επιστολών, χωρίς να προβαίνει σε περαιτέρω ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.
  • Τις ευθύνες των παραπάνω επιτείνει το γεγονός ότι για την επικινδυνότητα του χώρου έχουν στείλει επιστολές και έχουν προβεί ακόμα και σε μήνυση οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των όμορων σχολείων».

Τέλος, αναφέρει: «Ως Ένωση Γονέων απαιτούμε την άμεση ανταπόκριση όλων των υπευθύνων με στόχο τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος και δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή και η ασφάλεια των παιδιών μας, ούτε για μια μέρα ακόμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet