Υποτροφίες για μαθητές και νέους εξασφάλισε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Υποτροφίες για μαθητές και νέους εξασφάλισε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού

O Δήμος Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με σχολές χορού-ωδεία, αθλητικούς συλλόγους και φροντιστήρια ξένων γλωσσών, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εξασφάλισε και για το σχολικό έτος 2020-2021 τις ακόλουθες υποτροφίες για μαθητές και νέους, μέλη οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα:

 • 11 υποτροφίες σε σχολές χορού.
 • 13 υποτροφίες σε ωδεία.
 • 39 υποτροφίες σε αθλητικούς συλλόγους.
 • 3 υποτροφίες σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών.

Η εν λόγω δράση υλοποιείται στο πλαίσιο λειτουργίας του προγράμματος «Κοντά στον Δημότη», όπως σημειώνει η διοίκηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για υποτροφία έως την Τρίτη, 29/9/2020 (9:00-14:00), προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά, μόνον κατόπιν ραντεβού (στους τηλ. αριθμούς: 213 2002893/831):

 1. Αίτηση (διαθέσιμη στο γραφείο αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, στο πρωτόκολλο ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού).
 2. Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2019.
 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 4. Αντίγραφο ΑΔΤ γονέα.
 5. Αντίγραφο κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ (γονέων).
 6. Αντίγραφο ιατρικού πιστοποιητικού ΑμεΑ (ωφελούμενου ή γονέα).
 7. Αντίγραφο ελέγχου προόδου του μαθητή (σχολικού έτους 2019-2020) για τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών.

Εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι περισσότεροι του αριθμού των υποτροφιών, η αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος «Κοντά στο Δημότη», όπως αυτή έχει οριστεί με τη σχετική απόφαση του Δ.Σ., θα προβεί σε αξιολόγηση και επιλογή των ωφελούμενων με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, με σκοπό τη στήριξη πολιτών που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού -κ. Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, τηλ. αριθμοί: 213 2002831-893).

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω σχολές χορού, ωδεία, αθλητικούς συλλόγους και φροντιστήρια ξένων γλωσσών για την άμεση ανταπόκρισή τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet