118 δωροεπιταγές σε κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες από τον «Τίμιο Σταυρό»
Κοινωνία

118 δωροεπιταγές σε κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες από τον «Τίμιο Σταυρό»

Όλους εκείνους που συνέβαλαν στην προσπάθεια που κατέβαλε τις ημέρες των γιορτών για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων εκφράζει η Ένωση Επιστημόνων Χολαργού – Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός» σε ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επιστημόνων Χολαργού – Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός», θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους συμμετείχαν και φέτος στην προσπάθειά μας για την ενίσχυση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Συνανθρώπων μας  που μέλη και αυτοί μιας κοινωνίας που στενάζει ηθικά και υλικά δυσκολεύονται ακόμη και για τα απολύτως απαραίτητα.

Για τον σκοπό αυτό ζητήσαμε και πάλι τη βοήθειά σας. Σας παρακαλέσαμε, εάν είναι δυνατόν, να έχουμε όσες δωροεπιταγές νομίζετε, αφού όπως είναι γνωστό χρήματα δεν παίρνουμε.

Ευχή, ελπίδα και πίστη μας, καμιά οικογένεια τις μέρες αυτές  χωρίς τα απαραίτητα.

Έτσι, στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2018, στις 2 Ιανουαρίου 2019, αλλά και στις 11 Ιανουαρίου 2019, χωρίς δημοσιότητα και τυμπανοκρουσίες, αλλά με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα του καθενός, δώσαμε 118 δωροεπιταγές σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους σας που με τόση αγάπη προσφέρατε και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας:

  • Σύλλογο Κρητών Χολαργού Παπάγου «Ο Ψηλορείτης»
  • Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων.
  • Εσάς, τα μέλη μας, τα μέλη της Ενώσεως Επιστημόνων.
  • Σκλαβενίτης Α.Ε.

Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχισθεί όσο οι συνθήκες για μια μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας είναι άθλιες και δυστυχώς θα έχουν ακόμη την ανάγκη μας. Μπροστά σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας. 

Να θυμόμαστε ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που περιμένουν τη βοήθειά μας. Ας προσπαθήσουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet