Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων για το Πάσχα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Παπάγος - Χολαργός

Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων για το Πάσχα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Πασχαλινά κουλουράκια, τσουρέκια και λαμπάδες περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, είναι το ενισχυμένο πακέτο αγάπης που μοιράζει φέτος στους δικαιούχους το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πασχαλινή διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει ήδη ξεκινήσει και εξυπηρετεί 260 οικογένειες, ανάμεσά τους και περίπου 100 παιδιά. Εκτός από τα προϊόντα τακτικής διανομής και τα είδη πρώτης ανάγκης (ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες κ.λπ.), οι ωφελούμενοι λαμβάνουν κι ένα πασχαλινό καλάθι με κρέας, αλλαντικά, τσουρέκια, κουλουράκια, πασχαλινά σοκολατένια κουνελάκια και λαμπάδα για το πασχαλινό τους τραπέζι.

Η διανομή γίνεται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, ενώ κλείνονται ραντεβού και οι δικαιούχοι προσέρχονται σε προγραμματισμένο χρόνο, προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός. Τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου, αλλά και δωρεές πολιτών, συλλόγων, φορέων της πόλης και επιχειρήσεων και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος, επισημαίνει η διοίκηση.

Σήμερα (23/4) το πρωί, το Κοινωνικό Παντοπωλείο επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος και η αντιδημάρχος Παιδείας, Νεολαίας & Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη.

«Κανείς δεν πρέπει να στέκει μόνος απέναντι στις δυσκολίες και γι’ αυτόν τον λόγο κανένας συνδημότης μας δεν θα μείνει χωρίς βοήθεια. Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό, αλλά προτεραιότητα αποτελεί η συμπαράσταση  στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στις δύσκολες συνθήκες που έχει φέρει η πανδημία, κάνοντας πράξη τις αξίες της προσφοράς και της αγάπης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές και τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Ευχή όλων μας είναι να έρθει γρήγορα η στιγμή που η λειτουργία του δεν θα είναι απαραίτητη» δήλωσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet