Κ. Τίγκας: Με ψέματα δεν σώζεστε κ. δήμαρχε
Ποιότητα Ζωής

Κ. Τίγκας: Με ψέματα δεν σώζεστε κ. δήμαρχε

Ότι λέει ψέματα αναφορικά με την ανακατασκευή πεζοδρομίων στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού κατηγορεί τον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας.

Ο κ. Τίγκας, με ανακοίνωσή του, είχε κατηγορήσει τη δημοτική Αρχή για επισκευή πεζοδρομίων με κριτήριο τις φιλικές ή όχι σχέσεις της με τους κατοίκους στις διάφορες περιπτώσεις επισκευών.

Μετά από απάντηση της δημοτική Αρχής, ο κ. Τίγκας επανέρχεται στο θέμα και τονιζει ότι ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος απαντά για το ζήτημα με «συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς», και καταλογίζει στον δήμαρχο «ανεπάρκεια, αδοαφορία και έλλειψη διάθεσης για δουλειά», όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Με ψέματα – ψέματα – ψέματα δεν σώζεστε κύριε δήμαρχε

Κάνατε κ. δήμαρχε και πάλι το ίδιο λάθος, να απαντάτε δηλαδή στην ανακοίνωσή μας σχετικά με τα πεζοδρόμια με ανακρίβειες και «δήθεν» συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.

Θέλοντας να πείτε κάτι για τις αποκαλύψεις και τις συγκεκριμένες περιπτώσεις που σας αναφέραμε για την άθλια εικόνα των πεζοδρομίων του Δήμου μας, λέτε ότι σας συκοφαντούμε, δηλαδή σας κατηγορούμε άδικα, άρα λέμε ψέματα. Απαντήστε μας λοιπόν στα παρακάτω ερωτήματα, για να αντιληφθούν οι  δημότες μας ποιος λέει τα ψέματα:

Ερώτημα 1ο: Είναι ψέμα ότι στην οδό Κρέσνης 7 στον Χολαργό το πεζοδρόμιο είναι κάκιστο; Φυσικά όχι, αφού το προγραμματίζετε όπως λέτε για την επόμενη εργολαβία σας, έστω κι αν με καθυστέρηση δύο χρόνια μετά και ύστερα από τη συνεχή δική μας πίεση αποφασίσατε να το προγραμματίσετε.

Άρα δεν σας συκοφαντεί κανείς, την ΑΛΗΘΕΙΑ λέμε.

Ερώτημα 2ο: Ανακαλύψατε δύο χρόνια μετά ότι θα πρέπει στην οδό Ευριπίδου 1Α να αφαιρεθούν τα σκαλοπάτια για να κατασκευαστεί το πεζοδρόμιο. Έχετε στείλει κάποιο έγγραφο για να ενημερώσετε τους κατοίκους της διεύθυνσης αυτής; Μπορείτε να το δημοσιεύσετε; Η αλήθεια είναι ότι τίποτε δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Τα σκεφτήκατε αυτά τώρα για να δικαιολογηθείτε. Οι κάτοικοι της οδού Ευριπίδου 1Α δηλώνουν ότι ουδείς τους ειδοποίησε ποτέ για οτιδήποτε σχετικά. Αν τολμάτε φωνάξτε τους.             

Άρα δεν σας συκοφαντεί κανείς, την ΑΛΗΘΕΙΑ λέμε.

Ερώτημα 3ο: Για το πεζοδρόμιο της οδού Αργυροκάστρου 81, στην απάντησή σας δεν λέτε λέξη αν και τους στείλατε εδώ και 19 μήνες έγγραφο ότι θα το επισκευάσετε. Προφανώς δεν έχετε σκοπό να το επισκευάσετε, τα προσεχή τουλάχιστον χρόνια.

Άρα δεν σας συκοφαντεί κανείς, την ΑΛΗΘΕΙΑ λέμε.

Αυτά λοιπόν σε ότι αφορά τα περί συκοφαντίας που λέτε. Συκοφαντία δεν φαίνεται πουθενά. Τα μόνα που φαίνονται είναι:

ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ για ΔΟΥΛΕΙΑ.

Σε ότι αφορά τα περί ενδιαφέροντός μου για την εξυπηρέτηση φίλων μου και ότι έχω ενοχλήσει γραπτά και τηλεφωνικά την Τεχνική Υπηρεσία, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

Μία φορά υπέβαλα γραπτά αίτημα για ανακατασκευή των πεζοδρομίων στη γωνία Β. Μελά και Καραϊσκάκη στον Χολαργό, εγγύς των σχολείων.

Όταν το επισκευάσατε το πεζοδρόμιο σας απέστειλα ευχαριστήρια επιστολή.

Συμπέρασμα: Μία φορά και μόνο, όπως στο παραπάνω έγγραφο φαίνεται σας ζήτησα να ανακατασκευάσετε το πεζοδρόμιο Β. Μελά και Καραϊσκάκη για χάρη των συνδημοτών μας και των σχολείων που έχετε κυριολεκτικά εγκαταλείψει. ΠΟΤΕ άλλοτε.

Πέστε μας λοιπόν μία έστω φορά που ζήτησε ο επικεφαλής της παράταξης επισκευή κάποιου πεζοδρομίου.

Περιμένουμε να δώσετε στη δημοσιότητα:

  • Όνομα υπαλλήλου που απευθύνθηκε.
  • Ημερομηνία.
  • Διεύθυνση για την οποία ζήτησε την επισκευή του πεζοδρομίου.

Αν δεν δώσετε τα παραπάνω στοιχεία στη δημοσιότητα, τότε φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεστε ότι κάνετε αυτό για το οποίο μας κατηγορείτε, δηλαδή μας συκοφαντείτε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet