Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

Σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προσκλήθηκε και παρέστη σήμερα, Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Η σύσκεψη είχε ως θέμα την προώθηση του σχεδιασμού για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και συμμετείχαν σε αυτήν οι υπουργοί Αλ. Φλαμπουράρης, Π. Σκουρλέτης, Σ. Φάμελλος, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμίνα Κυπριανίδου, καθώς και οι δήμαρχοι Αθηναίων και Ζωγράφου Γιώργος Καμίνης και Τίνα Καφατσάκη. Επίσης παρόντες ήταν ο κ. Πολύζος, πρόεδρος της ΕΤΑΔ, ο κ. Πατρίκιος, πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου, καθώς και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Στη σύσκεψη διατυπώθηκε η βούληση όλων των φορέων για την υλοποίηση του σχεδιασμού για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση όλων των αναγκαίων ενεργειών με στόχο την ολοκλήρωση του πάρκου και την απόδοσή του στους πολίτες, με πρώτο βήμα τη σύσταση του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου.

«Σήμερα, 5/6/2018, παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, οι πολίτες και τα κινήματα πολιτών μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι για τη σθεναρή και συνεπή τους θέση υπέρ ενός ενιαίου και αδιαίρετου Μητροπολιτικού Πάρκου σύμφωνα με τη μελέτη του ΟΡΣΑ. Οι πρόθυμοι και αυτοί που επένδυαν σε ψηφοθηρικά παιχνίδια θα κριθούν από τους ίδιους τους πολίτες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet