Στη δράση «Let΄s do it Greece» συμμετέχει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Στη δράση «Let΄s do it Greece» συμμετέχει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας «Let΄s do it Greece» συμμετέχει στην εθελοντική δράση καθαρισμού, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια σε παγκόσμια κλίμακα.

Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία οργανώνεται αποκλειστικά από εθελοντές, νέα παιδιά που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να ενώσουν όλη την Ελλάδα σε μια μεγάλη αγκαλιά εθελοντισμού και προσφοράς.

Μέσα σε μία μόνο ημέρα, εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, περιφέρειες,  φορείς και πολίτες συντονίζονται για να φροντίσουν και να ομορφύνουν πλατείες, πάρκα, γειτονιές, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, βυθούς, βουνά και δάση, ένα όνειρο που έχει πλέον αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές, φορείς, σχολεία και ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Επτά επώνυμοι, στέλνουν ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και καλούν όλους εμάς, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 10:00, να δώσουμε λίγη από τη δύναμή μας για ένα κοινό σκοπό: Να συντονιστούμε 150.000 εθελοντές την ίδια ημέρα, σε όλη την Ελλάδα, για μια μεγάλη δράση εθελοντισμού με επίκεντρο το περιβάλλον.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού καλεί τους κατοίκους της πόλης, παιδιά και ενήλικες, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση και όλοι μαζί να δείξουμε πως με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, «να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε».

Τα σημεία που έχουν επιλεγεί να καθαριστούν στο Δήμο είναι:

  • Μεγάλο Πάρκο Παπάγου (συνάντηση στην ομπρέλα).
  • Άλσος οδού Ναυαρίνου (συνάντηση οδός Ναυαρίνου και Κουντουριώτου).

Τον συντονισμό της δράσης έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου, Θανάσης Αυγουρόπουλος, και η Εθελοντική Ομάδα «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού». Απαραίτητο υλικό για τον καθαρισμό των χώρων (σακούλες και γάντια), θα διανεμηθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet