500 δένδρα φυτεύθηκαν στους πρόποδες του Υμηττού στη δράση «GreenAthlon»
Ποιότητα Ζωής

500 δένδρα φυτεύθηκαν στους πρόποδες του Υμηττού στη δράση «GreenAthlon»

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η δράση «GreenAthlon» την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Κοινότητα «Green Angels».

Περισσότερα από 500 άτομα ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, κυρίως μαθητές των σχολείων του Δήμου, αλλά και πρόσκοποι και κάτοικοι της πόλης, μέλη της Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού και της Περιβαλλοντικής Ομάδας «Ώρα για δράση-Let΄s do it Greece», έζησαν μια μοναδική εμπειρία που συνδύαζε μια διαδρομή περιπάτου με περιβαλλοντική δράση.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ευχαριστεί πολύ όλους όσοι συμμετείχαν στο «GreenAthlon», αψηφώντας τον βροχερό καιρό και που όλοι μαζί κατάφεραν να φυτέψουν περισσότερα από 500 δέντρα στους πρόποδες του Υμηττού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνει ο Δήμος στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Θανάση Αυγουρόπουλο, καθώς και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου, τόσο για την προετοιμασία, όσο και για τη διεκπεραίωση της δράσης.

Επίσης, ευχαριστεί την αντιδήμαρχο Παιδείας, Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, για τον συντονισμό των σχολείων, την Εθελοντική Ομάδα «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού» που συνέβαλε αποφασιστικά στην πραγματοποίηση της δράσης, την εταιρεία «dole» που προσέφερε μπανάνες σε όλους τους συμμετέχοντες και τη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για την προσφορά πούλμαν.

Τέλος, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού την Περιβαλλοντική Κοινότητα «Green Angels» για τη συνεργασία, την οποία, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος θα επαναλάβει με σκοπό την προστασία του Υμηττού και την εν γένει προστασία του περιβάλλοντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet