Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. Παπάγου – Χολαργού την Παρασκευή 4/9
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. Παπάγου – Χολαργού την Παρασκευή 4/9

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιεί το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020, στις 18:00 λόγω της ανάγκης περιορισμού και εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Αύξηση ωρών εργασίας προσωπικού μερικής απασχόλησης με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων. Η συζήτηση του θέματος ορίζεται ως έκτακτη και κατεπείγουσα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, για τη διασφάλιση της καθαριότητας των σχολικών μονάδων με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

2. Τροποποίηση της υπ΄ αριθ. 92/2020 απόφασης του Δ.Σ., για την προσωρινή μεταφορά του 1ου Λυκείου. Η συζήτηση του θέματος ορίζεται ως έκτακτη και κατεπείγουσα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, κατόπιν της σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας και της απόφασης του Σχολικού Συμβουλίου του 1ου ΓΕΛ Χολαργού. Το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να τροποποιήσει την προηγούμενη απόφασή του και να την κοινοποιήσει αμελλητί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, καθώς και στις διευθύνσεις του 1ου ΓΕΛ Χολαργού και του 1ου Γυμνασίου Χολαργού.

3. Τροποποίηση Συστατικής πράξης του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου – Χολαργού (Δ.Ο.Π.Α.Π.)». Η συζήτηση του θέματος ορίζεται ως έκτακτη και κατεπείγουσα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, ώστε να διασφαλιστεί η έγκαιρη ολοκλήρωση κατάρτισης του προσχεδίου του προϋπολογισμού τόσο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού όσο και του Νομικού Προσώπου «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου – Χολαργού (Δ.Ο.Π.Α.Π.)» για το έτος 2021 και να κατατεθούν αρμοδίως τα εν λόγω προσχέδια.

Παρακολουθήστε εδώ τη συνεδρίαση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet