Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κ. Τίγκα στον Χολαργό
Πολιτική

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κ. Τίγκα στον Χολαργό

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της, στην οδό Βουτσινά 69, στην πλατεία Δημοκρατίας, στην καρδιά του Χολαργού, πραγματοποίηση την Κυριακή 14 Απριλίου η δημοτική παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει.

«Πάνω από 600 συμπολίτες μας έδωσαν το παρών και τίμησαν τον Κώστα Τίγκα και τον συνδυασμό» αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης, προσθέτοντας:

«Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου κατέδειξε  την εμπιστοσύνη και υποστήριξη προς τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Τίγκα και την άξια ομάδα του συνδυασμού. Η προσέλευση των συμπολιτών μας υπερέβη όλες τις προβλέψεις. Από τα βάθη της καρδιάς μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δημότες και κατοίκους του όμορφου Δήμου μας για τη συγκινητική  παρουσία τους.

»Κοινό μήνυμα ήταν η ανάγκη για αλλαγή στην πόλη μας και η μετάβαση από τον εξαφανισμένο σημερινό δήμαρχο σε μία νέα δραστήρια δημοτική αρχή, που θα ενδιαφέρεται πραγματικά και καθημερινά για τα προβλήματα των κατοίκων.

»Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση για τους δημότες σε διπλανά εστιατόρια, όπου φυσικά συνεχίστηκε ο παραγωγικός διάλογος μαζί τους. Η θερμή υποστήριξη των συμπολιτών μας, μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την επιβεβλημένη αλλαγή στην πόλη μας». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet