Εκατοντάδες πολίτες στην παρουσίαση του συνδυασμού του Ηλία Αποστολόπουλου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Εκατοντάδες πολίτες στην παρουσίαση του συνδυασμού του Ηλία Αποστολόπουλου

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού Μαζί για την πόλη μας, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο και τους γύρω χώρους, εκδηλώνοντας την υποστήριξή τους στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο και τα μέλη της παράταξης, δίνοντας παράλληλα, όπως επισημαίνει η ίδια η παράταξη, μήνυμα μεγάλης νίκης στις επερχόμενες εκλογές.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της δημοτικής αρχής, καθώς και στις προτάσεις της δημοτικής του παράταξης για την επόμενη μέρα.

Ακολούθως, παρουσιάστηκε ο συνδυασμός, μια πλήρης και ισχυρή ομάδα, όπως χαρακτηρίζεται από τον ίδιο τον συνδυασμό, 80 ατόμων στο σύνολο, τους οποίους παρουσίασε ο Δήμαρχος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σε αυτές τις εκλογές αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή. Τιμή γιατί άνθρωποι που είχαν αγωνιστεί δίπλα στον πατέρα μου βάζουν το όνομά τους κάτω από το δικό μου, στο ψηφοδέλτιο της νίκης που φτιάξαμε. Τιμή που νέα παιδιά, κορίτσια και αγόρια με ενδιαφέρον για το προάστιό μας έρχονται να δώσουν νέα ώθηση στην ομάδα μας. Τιμή που έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη και άνθρωποι από άλλες παρατάξεις στέκονται δίπλα μου, στέκονται δίπλα μας στη νέα μάχη. Τιμή γιατί άνθρωποι με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί, δουλέψαμε μαζί, κοπιάσαμε για το αποτέλεσμα που έχουμε σήμερα στην πόλη, με αυτούς τους ανθρώπους, συνεχίζουμε μαζί. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και υποχρέωση προς όλους, προς όλους εσάς να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και μαζί με την ομάδα μου, με την ισχυρή μας ομάδα, το πιο ισχυρό ψηφοδέλτιο που έχει εμφανιστεί ποτέ στον Δήμο μας, να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πράγματα στον Δήμο μας κάθε μέρα καλύτερα».

Στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του κ. Αποστολόπουλου παρευρέθηκαν: ο π. πρόεδρος της Βουλής Βύρωνας Πολύδωρας, ο Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπουκόρος, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, οι επίτιμοι δήμαρχοι Παπάγου – Χολαργού, Βασίλης Ξύδης και Χαράλαμπος Σκούρτης, ο τ. δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου, ο επίτιμος πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ηλίας Κουτρουμπής, η πρύτανης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μάρα Νικολαΐδου, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Καίτη Φασούλη και Νίκος Κουτάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Ζωή Ράπτη, Σάκης Ιωαννίδης, Ιωάννα Καλαντζάκου, Νίκος Ρωμανός και Κώστας Πανταζής, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Γιάννης Κεχρής, ο οποίος εκπροσώπησε τον πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, Βασίλης Γιαννακόπουλος, εκπρόσωπος του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, Μανίνα Ζαννή, Βάνα Παπαδοπούλου, Γεωργία Πίσπα, Ιωάννης Σιδέρης και Ιωάννης Κατσαγκόλης, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Παπάγου – Χολαργού και μέλος της πολιτικής επιτροπής, Ντίνα Καλλιοντζή, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου και εκατοντάδες πολίτες.

Σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός επισημαίνει: Μεγάλη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του μεγάλου μας συνθέτη και συντοπίτη μας Γιάννη Μαρκόπουλου, ο οποίος παραχώρησε την περίφημη μουσική του για την παρουσίαση του συνδυασμού μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet