Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για την παράταξη του δημάρχου Ηλ. Αποστολόπουλου
Πολιτική

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για την παράταξη του δημάρχου Ηλ. Αποστολόπουλου

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η δημοτική παράταξη Μαζί για την Πόλη μας, την οποία ευλόγησαν ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης, κ. Συμεών Βενετσιάνος και ο αιδεσιμολογιώτατος πατέρας Ιωάννης Καλογερόπουλος.

Ηλίας Αποστολόπουλος

Πολλοί φίλοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι κατέκλυσαν το δημαρχιακό Μέγαρο, τους οποίους ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού και επικεφαλής της παράταξης, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε για την παρουσία τους, αλλά πολύ περισσότερο για τη στήριξή τους στο έργο της δημοτικής αρχής και για την έμπρακτη αγάπη τους προς την πόλη μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι επίτιμοι δήμαρχοι Βασίλειος Ξύδης και Χαράλαμπος Σκούρτης, ο τ. δήμαρχος Χολαργού, Δημήτριος Νικολάου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης,  Τάσος Μαυρίδης, οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Άννα Καραμανλή, Χάρης Θεοχάρης και Θεόδωρος Φορτσάκης, η κ. Αφροδίτη Σαμίου Βεροπούλου, εκπρόσωπος του κ. Ανδρέα Λοβέρδου, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Γιάννης Ανδριτσάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Στέλιος Μπρίγγος, οι πρώην υπουργοί Παπαθανασίου και Δαμιανός, ο επίτιμος αρχηγός Λιμενικού κ. Σιωνίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Φωτεινή Βρύνα, οι υποψήφιοι βουλευτές Ζωή Ράπτη, Σάκης Ιωαννίδης, Ιωάννα Καλλαντζάκου, Μαριάνθη Καφετζή, Αλεξάνδρα Σαγρή και Φώτης Καρύδας, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Γιαννακόπουλος, Μανίνα Ζαννή, Γιάννης Σιδέρης, Λεωνίδας Ψυχόπαιδας, Στέλλα Αδαμοπούλου, Ηλίας Κόκκαλης, Αδαμόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Κορωπίου κ. Παπαγιαννόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Παντελάκος, ο αντιδήμαρχος Κέας κ. Βρεττός, ο κ. Γιώργος Χατζηνάσιος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου – Χολαργού και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κεχρής, η κ. Καίτη Φασούλη, εκπρόσωπος δημοτικής παράταξης, ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης Συν πόλις Παπάγος Χολαργός, Παναγιώτης Μακρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, καθώς και πρόεδροι και μέλη των τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet