Ο Ν. Πατσιαβούρας στην παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ο Ν. Πατσιαβούρας στην παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει

Στην παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει προσχώρησε ο Νίκος Πατσιαβούρας, ο οποίος κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Κώστα Τίγκα.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Νίκου Πατσιαβούρα με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Νίκος Πατσιαβούρας είναι ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής Λάρισας – Παναθηναϊκού – Άρη και σήμερα προπονητής ποδοσφαίρου. Είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.  

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο τον Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:

  • Την ασφάλεια.
  • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
  • Την Καθαριότητα και το Περιβάλλον.
  • Το Παιδί – Σχολεία.
  • Τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.
  • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει, Κώστας Τίγκας, δήλωσε για τη συνεργασία με τον Νίκο Πατσιαβούρα:

«Είναι πραγματικά συγκινητική η διάθεση δεκάδων ενεργών πολιτών να υποστηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα μας προκειμένου να αλλάξουμε την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας.

»Είμαι βέβαιος ότι με τον Νίκο Πατσιαβούρα, θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας».

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet