Συνεργασία Γιάννη Δρε με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Συνεργασία Γιάννη Δρε με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει

Με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού τον Κώστα Τίγκα, συστρατεύεται ο Γιάννης Δρες.

Για τη συνεργασία αυτή ο κ. Τίγκας επισημαίνει τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Γιάννη Δρε με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Γιάννης Δρες με την πολύτιμη προσφορά του στη δασοπροστασία, αλλά και τις εξαιρετικές γνώσεις του σε ζητήματα προγραμμάτων υπολογιστών, θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.  

Με τον Γιάννη Δρε, που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με άλλη παράταξη και που τον γνωρίζω προσωπικά, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά.  

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet