Συνεργασία Στ. Παναγιωτοπούλου με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Συνεργασία Στ. Παναγιωτοπούλου με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει

Τη συνεργασία της με την κ. Σταματία Παναγιωτοπούλου ανακοίνωση η δημοτική παράταξη Παπάγου – Χολαργού Για την Πόλη που μας Αξίζει.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη σημειώνει τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Σταματίας (Τίνας) Παναγιωτοπούλου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Η Σταματία (Τίνα) Παναγιωτοπούλου είναι διπλωματούχος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με κύρια κατεύθυνση στην Τοπογραφία Ι και δευτερεύουσα στη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.

Οι εξαιρετικές σπουδές της, το πλούσιο βιογραφικό της καθώς και η επαγγελματική, διοικητική και κοινωνική της δράση αποτελούν εγγύηση ότι η κ. Σταματία (Τίνα) Παναγιωτοπούλου θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet