Συνεργασία του Δρ. Γιώργου Μιχαήλ με την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Συνεργασία του Δρ. Γιώργου Μιχαήλ με την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Δρ. Γιώργο Μιχαήλ, «προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου», όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο, καθώς και ανταπόκριση στην ανάγκη τεχνοκρατικής κι αποτελεσματικής επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες της περιοχής, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο Δρ. Γεώργιος Μιχαήλ είναι διδάκτορας Μηχανικός ΕΜΠ (PhD) και επικεφαλής του Γραφείου Διαστημικής Πολιτικής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Επιπροσθέτως, διανύει τη δεύτερη θητεία του ως γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αν. Αττικής (ΝΠΔΔ) και είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου επί πέντε θητείες, ενώ είναι επίσης εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και γενικός γραμματέας της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ) του ΥΠΕΘΑ. Μέσω συλλογικών προσπαθειών συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης, κινητοποίησης και προσφοράς, συμμετέχει σε ομάδες εθελοντισμού, αλλά και σε αθλητικές ομάδες και συλλόγους, όντας μαραθωνοδρόμος ο ίδιος, με αθλητική αλλά και κοινωνική δράση προσφοράς.

«Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού δείχνει μια απαράδεχτη εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας, γεγονός που έχει εξοργίσει τη συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών μας. Δυστυχώς, η δημοτική Αρχή είναι απούσα από όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και ο “εξαφανισμένος” δήμαρχος έχει χάσει κάθε επαφή με την τοπική κοινωνία και απλώς επιδίδεται σε ανούσιες εκδηλώσεις προσωπικής προβολής» αναφέρει η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού, προσθέτοντας ότι ο Δήμος έχει ανάγκη από μια άλλη δημοτική Αρχή, που με επίκεντρο τον δημότη θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:

  • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
  • Την ασφάλεια.
  • Το περιβάλλον.
  • Το παιδί – Σχολεία.
  • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου – Χολαργού, Κώστας Τίγκας, δήλωσε για τη συνεργασία με τον Δρ. Γεώργιο Μιχαήλ:

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα, να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Γιώργος Μιχαήλ είναι έναν καταξιωμένος επιστήμονας, με σημαντική πορεία και προσφορά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το πάθος του να προσφέρει στην πόλη μας, η τεχνοκρατική του προσέγγιση στην επίλυση ζητημάτων, καθώς και το ήθος του, αποτελούν εχέγγυα για μια εξαιρετική συνεργασία.

»Είναι πλέον περισσότερο από αναγκαίο να δημιουργηθεί ένα δυναμικό κίνημα ικανών και ηθικών πολιτών που να ανατρέψει την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.  Οι πολίτες απαιτούν αλλαγή, έχουν αγανακτήσει από την απραξία  του “εξαφανισμένου” δημάρχου και είναι ευθύνη της δικής μας παράταξης να τους προσφέρουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική για τη διακυβέρνηση του Δήμου.  

»Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι έχει δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία μας, το οποίο συνεχώς δυναμώνει και απαιτεί αλλαγή της δημοτικής Αρχής. Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας. Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet