Έκθεση φωτογραφίας στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού από τη Δευτέρα 20/9
Πολιτισμός

Έκθεση φωτογραφίας στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού από τη Δευτέρα 20/9

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με έργα των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Εικόνες και Χρώματα του Προαστίου μας».

Τα εγκαίνια της εκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19.00, στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη» του δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν οι φωτογράφοι Παντελής και Γιώργος Μπαλής.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 20 έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 19:00 μέχρι τις 21:00.

Η είσοδος των επισκεπτών θα γίνεται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης:

  • πιστοποιητικού εμβολιασμού ή
  • πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν ή
  • αποτελέσματος του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού Cοvid-19 (rapid test), το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί 48 ωρών πριν την είσοδο στον χώρο, καθώς και
  • ταυτότητα, ή δίπλωμα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας.

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά θα πρέπει να επιδεικνύονται είτε σε έντυπη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω κινητού, κατά την είσοδο στο χώρο.

Οι ως άνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανήλικους από 12 ετών και άνω.

Οι ανήλικοι από 5 έως και 11 ετών δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet