«Ευχαριστώ» Ειρ. Βεντουζά-Παπανικολάου για το 23ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού
Πολιτισμός

«Ευχαριστώ» Ειρ. Βεντουζά-Παπανικολάου για το 23ο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού

Δημόσιο «ευχαριστώ» στους συντελεστές, τους χορηγούς και τους θεατές του 23ου Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού απευθύνει η δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη για το Φεστιβάλ, Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου.

Σε ευχαριστήρια επιστολή της σημειώνει:

Έκλεισε και επισήμως η αυλαία του 23ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού 2017, παραδίδοντας στον δήμαρχο και πρόεδρο του Φεστιβάλ, κ. Ηλία Αποστολόπουλο, τον απολογισμό.

Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή της εντεταλμένης συμβούλου και αντιπροέδρου του 23ου Φεστιβάλ. Θέλω να πιστεύω ότι με την πολυετή εμπειρία των προηγούμενων χρόνων μου στον τομέα του Πολιτισμού, ανταποκρίθηκα με συνείδηση, τόλμη και ευθύνη.

Από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο είδαμε παραστάσεις μουσικές, θεατρικές, παιδικές, χορευτικές… και τι δεν είδαμε! Παραστάσεις που γελάσαμε, κλάψαμε, τραγουδήσαμε, προβληματιστήκαμε, χορέψαμε. Δουλέψαμε όλοι μαζί για να έχουμε το σωστό -όσο μπορέσαμε- αποτέλεσμα για την περάτωση των καλλιτεχνικών αυτών θεαμάτων.
Η άμεση συνεργάτης μου κα Εύη Μανουσάκη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Τα κορίτσια μου! Ανδρούλα, Ιωάννα, Βάσω, Ματίνα και το αγόρι μας ο Δημήτρης δούλεψαν εθελοντικά, με υπευθυνότητα και μεράκι. Επίσης, και η Μαρία φύλακας άγγελος του Κηποθεάτρου τις νυχτερινές ώρες.

Μια ιδιαίτερη μνεία στον ιατρό καρδιολόγο και έμπιστο φίλο μου κ. Γεώργιο Γεωργιάδη, καθώς και στη νοσηλεύτρια και αγαπητή φίλη κα Ελένη Κοσκολιού, που ξεκίνησαν την εθελοντική τους προσφορά στο Φεστιβάλ μαζί μου το 2005. Η συμπαράστασή τους αποδείχτηκε επιτυχημένη, χρήσιμη και ουσιαστική. Τους οφείλω από καρδιάς ένα ευχαριστώ.

Δεν ξεχνάμε, βεβαίως, τους εθελοντές του θεάτρου, τις κυρίες Θεοδώρα Φουδούλη, νοσηλεύτρια, Ευαγγελία Βλάνδου -αγαπημένη φίλη και πρώην γειτόνισσα-, Χαρά Ζυμαράκου-Βρεττού, Φωτεινή Κωνσταντίνου, Δώρα Μπαλαμπάνη, Κατερίνα, Σταματίνα, Σταυρούλα, Tati Mu, Ειρήνη, και Ειρήνη. Θα μου επιτρέψετε όμως ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τα παιδιά μας Θεοδώρα Βλάχου, Γιώργο-Λεονάρντο Θίμο, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, και Άγγελο Αναγνωστόπουλο.

Την κα Νίκη Ζιαμπάρα, ειδική σύμβουλο του δημάρχου. Την Οικονομική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Προμηθειών, Πρασίνου και καθαριότητας –κ. Γεώργιο Θεοχάρη– τους ηλεκτρολόγους Βασίλη, Δημήτρη, Στέλιο, Δημήτρη και Σταύρο, τα κορίτσια του θεάτρου, και τον Άγγελο.

Τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μου όπως, το SkourasMed και ιδιαίτερα τους αγαπημένους μου φίλους που πάντα είναι κοντά μου, καθηγητή χειρουργό – πλαστικό ωριλά κ. Αθανάσιο Σκούρα, πλαστικό χειρουργό κ. Γεώργιο Σκούρα, την ιατρό κα Αθηνά Σκούρα και την κα Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλο των SkourasMed.
Τον κο Χρήστο Πολυβό από το CIVITEL, τη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, τον κο Γεράσιμο Παργινό Ζαχαροπλαστείο «Ολυμπιάδα», το Restaurant ~ Cafe ~ Bar «Piu Verde», το αρτοποιείο «ΑΡΤΟΡΑΜΑ», τα super markets ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τα ανθοπωλεία «ΚΟΥΝΑΔΗΣ» και «ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ», καθώς τους κο και κα Πέτρο και Μαρία Αποστόλου, επιχειρηματίες του κυλικείου του Κηποθεάτρου.

Τέλος, ευχαριστώ όλον τον κόσμο που με την καλή του διάθεση και ευγενική του παρουσία συνέβαλλε στην απόδοση των θεαμάτων.

Με εκτίμηση

Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου
Δημοτική Σύμβουλος
Εντεταλμένη 23ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet