Η διαδικτυακή μουσική εκδήλωση «Αναμνήσεις» στις 20/3 από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η διαδικτυακή μουσική εκδήλωση «Αναμνήσεις» στις 20/3 από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού καλεί το κοινό να παρακολουθήσει τη διαδικτυακή μουσική εκδήλωση «Αναμνήσεις», το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 19:30, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση από τη διοίκηση του Δήμου

Η ανάμειξη των ηχοχρωμάτων του πιάνου και της φωνής αποτελεί μια συνηθισμένη (μουσικολογικά) «αλληλεπίδραση».

Πρόκειται για (μια) μουσική «συνεύρεση» διαρκώς εξελισσόμενη στον χρόνο, όπου η αρμονία, ο ρυθμός και η μελωδία συνυπάρχουν με τον στίχο, για να σαγηνεύσουν τον κάθε ακροατή. Η μουσική ισορροπία πηγάζει μέσω της αμεσότητας, της ευαισθησίας και της απλότητας αυτής της τόσο ιδιαίτερης μουσικής επαφής.

Όταν σε αυτή τη συνεύρεση γίνει η προσθήκη του ερωτικού και αισθησιακού ήχου του ακορντεόν, το αποτέλεσμα ανήκει στην σφαίρα των αισθήσεων και οδηγεί στη δημιουργία μιας μουσικής ιεροτελεστίας. Οι φωνές των Άγγελου Ανδριανού και Νικολέτας  Κωνσταντάκη περιβάλλονται από τους ήχους του πιάνου του Γιάννη Τσακόπουλου και του ακορντεόν του Ματί Παλαιολόγου, δημιουργώντας έναν μοναδικό καμβά ηχοχρωμάτων και ταξιδεύοντας μας σε αγαπημένα μέρη της σύγχρονης μουσικής ιστορίας.

Τσακόπουλος Γιάννης – πιάνο, Ανδριανός Άγγελος – κιθάρα, τραγούδι, Κωνσταντακάκη Νικολέτα – τραγούδι, Παλαιολόγος Ματί – ακορντεόν.

Μπορείτε να παρακολουθήστε την μουσική εκδήλωση από την ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, τη σελίδα facebook του Δήμου και το κανάλι του Δήμου στο Youtube.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet