Η παράσταση «Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» στον Χολαργό στις 14/5
Πολιτισμός

Η παράσταση «Ο Αττικούλης στο Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» στον Χολαργό στις 14/5

Η παράσταση «Ο Αττικούλης και το Βασίλειο της Ατζαμοσύνης» θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός) το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 11:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη, με υποχρεωτική χρήση μάσκας. 

Η παράσταση είναι κατάλληλη για την προσχολική ηλικία, καθώς και για όλες τις τάξεις του δημοτικού σχολείου, με όλα τα θέματα της κυκλοφοριακής συμπεριφοράς ελεγμένα από συγκοινωνιολόγους και παιδοψυχολόγους, με χορευτικά, θεατρικά, ταχυδακτυλουργικά στοιχεία καθώς και ζωντανή μουσική. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, από το 2006 έως και σήμερα, το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση», παρουσιάζει έργα κυκλοφοριακής ευαισθητοποίησης, με την ευγενική υποστήριξη της Αττικής Οδού και των Αττικών Διαδρομών.

Στόχος της παράστασης είναι τα παιδιά να μάθουν να περπατούν προσεκτικά στους δρόμους, να είναι καλοί συνοδηγοί και άριστοι, μελλοντικοί οδηγοί.

Το 2015 ο «Αττικούλης» βραβεύτηκε στις Βρυξέλλες με πανευρωπαϊκό βραβείο για τα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα κυκλοφοριακής ευαισθητοποίησης στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet