Πάνω από 35.000 θεατές απόλαυσαν το 23ο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Πάνω από 35.000 θεατές απόλαυσαν το 23ο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 23ο Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, μια όμορφη περιπλάνηση στον κόσμο του θεάτρου και της μουσικής, που κατάφερε να προσελκύσει, όπως ενημερώνει ο Δήμος, περισσότερους από 35.000 θεατές.

Από τις 19 Ιουνίου έως τις 26 Ιουλίου και από τις 28 Αυγούστου έως τις 23 Σεπτεμβρίου, 30 συνολικά θεατρικές παρατάσεις και 18 μουσικές εκδηλώσεις πλαισίωσαν το 23ο Φεστιβάλ του Δήμου.

Το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης που κατάφερε να αγκαλιάσει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων από τον κόσμο του θεάτρου, της μουσικής και της λαϊκής μας παράδοσης.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Παπαάγου – Χολαργού ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση του Φεστιβάλ και ειδικότερα:

Τους χορηγούς και υποστηρικτές:  Cosmote, 3Ε, Γιάννη Βίδρα, ΕΡΤ, Eurobank, Alpha Bank, Big Bad Wolf, SkourasMed, Piu Verde, ΙΑΣΩ General, ΔΑΝΑΟΣ, CIVITEL, Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, Ζαχαροπλαστείο «Ολυμπιάδα»,

Την κα Ειρήνη Βεντουζά, εντεταλμένη σύμβουλο για το 23ο Φεστιβάλ, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής, την αντιδήμαρχο κα Νικάκη, την κα Μιμή Ρουφογάλη, δημοτική σύμβουλο, τον κ. Παναγιώτη Μακρίδη, σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, την κα Ευτυχία Μοσχάκη, ηθοποιό, την κα Νατάσσα Αντωνοπούλου, πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Παραρτήματος Παπάγου – Χολαργού και την κα Ελίνα Παπαθεοδώρου,  δικηγόρο, την κα Ευτυχία Μανουσάκη, καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ.

Τους πολύτιμους εθελοντές και το προσωπικό του Φεστιβάλ και των υπηρεσιών του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και φυσικά όλους όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του 23ου Φεστιβάλ στο πανέμορφο Κηποθέατρο του Δήμου μας.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ανανεώνει το ραντεβού του για το επόμενο καλοκαίρι, στο επόμενο Φεστιβάλ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet