Παράσταση «Μάνα μου τα κλεφτόπουλα» στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Παράσταση «Μάνα μου τα κλεφτόπουλα» στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Η σύγχρονη μονόπρακτη κωμωδία του ηθοποιού – θεατρικού συγγραφέα, ραδιοφωνικού παραγωγού και πολίτη του Δήμου Παπάγου – Χολαργού Κώστα Παπαγεωργίου «Μάνα μου τα κλεφτόπουλα» παρουσιάζεται την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 20:00 στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός).

Παράσταση «Μάνα μου τα κλεφτόπουλα» στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Ένα έργο με αρκετά κωμικά, αλλά και συγκινησιακά στοιχεία. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι πρωταγωνιστεί μια νεαρή ηθοποιός ΑμεΑ που με μεγάλη προσπάθεια στέλνει μέσω του έργου ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας.

Κείμενο: Κώστας Παπαγεωργίου
Σκηνοθεσία: Χρυσεικόνα Θεολόγου
Πρωταγωνιστούν: Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα, Κώστας Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Ζουριδάκης.

Διάρκεια: 70΄

Κατάλληλο για ηλικίες πάνω από πέντε ετών.

Κεντρική ιδέα: Το έργο «Μάνα μου τα κλεφτόπουλα» είναι μια σύγχρονη κωμωδία με αρκετούς αποδέκτες και πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα. Είναι η ιστορία δύο γκαφατζήδων διαρρηκτών που εισβάλουν σε ένα σπίτι και διαπιστώνουν ότι το θύμα της ληστείας είναι ένα κορίτσι ΑμεΑ καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Μια σειρά ανατροπών διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια των θεατών που βλέπουν τη θέληση για μια αξιοπρεπή ζωή να θριαμβεύει! Μια κωμωδία επί σκηνής που κάνει όμως τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν….

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet