Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Α’ Μέρους του 28ου Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Είκοσι οκτώ συνολικά εκδηλώσεις και συγκεκριμένα 14 θεατρικές παραστάσεις, 8 συναυλίες και 6 παιδικές παραστάσεις, θα φιλοξενηθούν φέτος στο ανακαινισμένο κηποθέατρο Παπάγου, από τις 23 Ιουνίου έως τις 28 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσει και το Β’ Μέρος από τα τέλη Αυγούστου και για έναν περίπου μήνα.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε η εντεταλμένη σύμβουλος του Φεστιβάλ Βίκυ Νικάκη και η καλλιτεχνική διευθύντρια Ευτυχία Μανουσάκη, ενώ ειδική αναφορά έγινε στην ιστορία του πολιτιστικού θεσμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, καθώς και στους χορηγούς και υποστηρικτές του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ ανοίγει αυλαία την Πέμπτη 23 Ιουνίου με τη συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους και της Μελίνας Ασλανίδου. Ακολουθούν ο Γιώργος Νταλάρας, την Παρασκευή 24/6 και ο Γιάννης Πάριος, το Σάββατο 25/6.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στη φυσιογνωμία του Φεστιβάλ και στην απήχηση που έχει στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα προσελκύει φίλους από όλο το Λεκανοπέδιο. Τέλος, ευχαρίστησε όσους συντελούν στη διεξαγωγή του μεγάλου πολιτιστικού θεσμού του Δήμου.

Ειδική αναφορά έγινε στην «Κάρτα Νέων», της οποίας οι κάτοχοι, δημότες και κάτοικοι Παπάγου – Χολαργού ηλικίας 16-30 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν εκδηλώσεις, αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής, που προσφέρει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν η Ελένη Δουνδουλάκη, γενική γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού, ο Χάρης Ρώμας, αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, μέλη της διοίκησης του Δήμου, καλλιτέχνες, παραγωγοί και δημοσιογράφοι.

Δείτε το πρόγραμμα του Α’ Μέρους 28ου Φεστιβάλ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet