Πρόσκληση από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού για την Παιδική Χορωδία
Πολιτισμός

Πρόσκληση από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού για την Παιδική Χορωδία

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών να συμμετάσχουν στη Χορωδία του Δήμου. Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν στο ωδείο «Κατερίνα Μάσκα», το οποίο έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση της χορωδίας, κάθε Παρασκευή 19.00 – 21.00, με την καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εμπειρία του διδακτικού του προσωπικού.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς να συμπληρώσουν την «Αίτηση – Εκδήλωση Ενδιαφέροντος» και να την παραδώσουν ή αποστείλουν στο ωδείο «Κατερίνα Μάσκα» (Βερσή 49, 15669 Παπάγου, τηλ. 2106527081, ή στο [email protected]).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, επί 27 συνεχόμενα έτη δραστηριοποιείται στην πόλη συμμετέχοντας σε πολλές καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αποσπώντας πάντα επαινετικά σχόλια. Έχει, επίσης, εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο αείμνηστος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Στέφανος Κορκολής κ.ά., ενώ έχει τραγουδήσει στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στη Βουλή των Ελλήνων, σε εκδηλώσεις του Προεδρικού Μεγάρου, του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Στόχος της δημοτικής αρχής μέσα από την Παιδική Χορωδία είναι να ενισχυθεί κάθε προσπάθεια πολιτιστικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης στον Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet