Σαββατοκύριακο 14 και 15/2 γεμάτο πολιτισμό στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Σαββατοκύριακο 14 και 15/2 γεμάτο πολιτισμό στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό διήμερο την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Φεβρουάριος» του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Η βραδιά της Παρασκευής πέρασε με «Λαϊκά και Αγαπημένα», από τη μεικτή χορωδία «Μουσικά Ηχοχρώματα», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Μουζάκη και μία πλειάδα σπουδαίων μουσικών.

Το πρωί του Σαββάτου εγκαινιάστηκε η έκθεση δημιουργιών του πολυτάλαντου μαθητή Κωνσταντίνου Αβραμόπουλου, σηματοδοτώντας και την έναρξη του προγράμματος ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Στην συνέχεια, το αμφιθέατρο γέμισε παιδιά που απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση «Τα τρία παραμύθια», με αποσπάσματα από τρία αγαπημένα και κλασικά παραμύθια και πολύ μουσική.

Το ίδιο βράδυ, στην σκηνή ανέβηκε η Αγγελική Ζήκα παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση «9 Φεγγάρια ο Έρωτας» και ερμηνεύοντας τραγούδια σύγχρονα αλλά και κλασικά αγαπημένα. Μαζί της η Στέλλα Τέμπρελη στο βιολοντσέλο και η Βάγια Νάσση στο πιάνο.

Ο «Πολιτιστικός Φεβρουάριος» του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συνεχίζεται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet