Αγιασμός στο γήπεδο 5×5 στην Πεντέλη
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Αγιασμός στο γήπεδο 5×5 στην Πεντέλη

Στον αγιασμό του γηπέδου 5×5 της Δ.Κ. Πεντέλης για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά παρευρέθη ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στην οδό Αγ.Τρύφωνος & Μεσολογγίου στην πλατεία Αγ. Τριάδος παρουσία διοίκησης, προπονητών, αθλητών και γονέων.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Φραγκίσκος, προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ – Πρ. Ηλία Δ.Κ. Πεντέλης.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες στα παιδιά και τους γονείς τους, καθώς και στον επικεφαλής της Σχολής, Γεώργιο Ντούσκο, και τους συνεργάτες του, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους στηρίζοντας τις προσπάθειές τους. Στη συνέχεια ανακοίνωσε την ανακατασκευή του γηπέδου με καινούργιο πλαστικό χλοοτάπητα, συρματαπλέγματα και δίχτυα, δίνοντας, όπως τόνισε, λύση στην ανάγκη για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό της εγκατάστασης.

Στην τελετή του αγιασμού από τον Δήμο παραβρέθηκαν ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) Δήμου Πεντέλης, Παναγιώτης Μούστρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet