Αντικατάσταση του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων με χρηματοδότηση 210.000 ευρώ
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Αντικατάσταση του παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων με χρηματοδότηση 210.000 ευρώ

Εγκρίθηκε η πρόταση της διοίκησης της Δήμητρας Κεχαγιά για ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του έργου της αντικατάστασης του αθλητικού δαπέδου στον αθλητικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων (Οδός Γεννηματά και Σάμου), συνολικού προϋπολογισμού 210.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), χωρίς καμία επιβάρυνση για τον προϋπολογισμό του Δήμου Πεντέλης, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Η πρόταση του Δήμου Πεντέλης για το συγκεκριμένο έργο υπεβλήθη από τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά στις 20/1/2020, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

«Το παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Γεννηματά, έκλεισε πάνω από 12 έτη και πλέον χρήζει αντικατάστασης. Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στην πρόταση του Δήμου, αφορούν την αποξήλωση του ήδη υπάρχοντος ξύλινου δαπέδου του αγωνιστικού χώρου και των επενδύσεών του, τη μεταφορά και απομάκρυνση των προϊόντων της αποξήλωσης και την κατασκευή νέου ξύλινου αθλητικού δαπέδου ειδικού για κλειστά γήπεδα με τη διαγράμμισή του και τους χρωματισμούς του. Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει εντός του έτους» αναφέρει η δημοτική αρχή.

Η κ. Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Η θετική έκβαση και αποδοχή της πρότασης που κάναμε για την αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου μας ικανοποιεί, καθώς ήταν ένα από τα ζητήματα που είχαμε θέσει σε προτεραιότητα από τη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό το ότι πετύχαμε να μην επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου μας και να ενταχθεί το έργο στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” του υπουργείου Εσωτερικών.

»Ήταν διαπιστωμένο ότι υπήρχαν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο, που δεν είχε υποστεί την αναγκαία από καιρό συντήρηση. Έτσι μετά την έγκριση της πρότασής μας θα δοθεί οριστική λύση στην ταλαιπωρία την οποία αντιμετώπιζαν οι αθλητές των σωματείων της πόλης.

»Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον σχεδιασμό και το πρόγραμμα μας, αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που επιτρέπει την υλοποίηση, όσο το δυνατόν, περισσότερων έργων για την πόλη μας, προς όφελος των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet