Από 10 Ιουνίου ξεκινούν οι ηλεκτρονικές κρατήσεις για τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Από 10 Ιουνίου ξεκινούν οι ηλεκτρονικές κρατήσεις για τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Πεντέλης

Από αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου οι πολίτες μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά κρατήσεις για να χρησιμοποιήσουν τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Πεντέλης.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η νέα υπηρεσία είναι αποτέλεσμα της σταδιακής εφαρμογής του ολοκληρωμένου σχεδίου της δημοτικής αρχής της Δήμητρας Κεχαγιά, να περάσει ο Δήμος στην ψηφιακή εποχή και να παρέχει στους πολίτες σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους στην πόλη, θα μειώνουν τη γραφειοκρατία και θα ενισχύουν τη διαφάνεια.

Με τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία του Δήμου Πεντέλης, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους, να κάνουν κράτηση στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Μελισσίων. Σε δεύτερο χρόνο η εφαρμογή θα επεκταθεί στην αίθουσα βαρών που λειτουργεί στο κολυμβητήριο, καθώς και στα γήπεδα τένις.

Οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ενότητα «Η Πεντέλη με ένα κλικ» στην ιστοσελίδα του Δήμου,  ή απευθείας τον σύνδεσμο https://penteli.intelliserv.gr, να εγγραφούν και να κάνουν την κράτησή τους επιλέγοντας ημέρα, ώρα ακόμα και διαδρομή που θέλουν να κολυμπήσουν.

Ακόμη, παρέχεται η δυνατότητα να κρατήσουν το «ηλεκτρονικό πάσο» τους με τον χαρακτηριστικό QR code και να το επιδείξουν στη γραμματεία του κολυμβητηρίου κατά την προσέλευσή τους.

Με αφορμή την έναρξη των υπηρεσίας η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε:

«Εισάγουμε σήμερα ακόμη μια νέα υπηρεσία προς τους δημότες μας, που τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίζουν πριν προσέλθουν στο κολυμβητήριο τη διαθεσιμότητα του, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να τηρούνται με τον καλύτερο τρόπο τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

»Παραλάβαμε τον Δήμο με ανύπαρκτες ψηφιακές υπηρεσίες, με μια πολύ κακή ιστοσελίδα. Δεσμευτήκαμε στους πολίτες ότι θα περάσει ο Δήμος μας στην ψηφιακή εποχή. Αυτό ακριβώς κάνουμε, εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας, τηρούμε τις υποσχέσεις μας.

»Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου μας είναι σε εξέλιξη και στο άμεσο μέλλον θα εισάγουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet