Ο δήμαρχος Πεντέλης στους 71ους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππασίας
Αθλητισμός

Ο δήμαρχος Πεντέλης στους 71ους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππασίας

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, παρέστη την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στους τελικούς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων των κατηγοριών νέων ίππων, παίδων, εφήβων, αμαζόνων και ενηλίκων στο πλαίσιο των 71ων Πανελληνίων Αγώνων Ιππασίας που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας το τετραήμερο 6-9 Δεκεμβρίου.

Ο δήμαρχος, που, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, ως αθλητής και προπονητής της Ιππασίας έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, συνεχάρη όλους τους αθλητές, τους ευχήθηκε να είναι οι αυριανοί πρωταθλητές και απένειμε τα έπαθλα στην κατηγορία των Αμαζόνων.

Η φετινή κατηγορία ενηλίκων των Πανελληνίων Αγώνων, τελευταίοι αγώνες για φέτος ήταν αφιερωμένη στον πολίτη του Δήμου Πεντέλης, αθλητή της ιππασίας Λουκά Παπαδόπουλο, που «κάλπασε» μακριά μας αυτή την χρονιά γεμίζοντας με θλίψη τη μεγάλη οικογένεια Μπαλιούση της Δ.Κ. Μελισσίων, την τοπική κοινωνία των Μελισσίων και όχι μόνο και την Ελληνική Ιππασία.

Οι 71οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππασίας θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου με το άθλημα της ιππικής δεξιοτεχνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet