Πεντέλη 2020: Καθολική απαξίωση των αθλητικών συλλόγων της πόλης από τη διοίκηση Κεχαγιά
Αθλητισμός

Πεντέλη 2020: Καθολική απαξίωση των αθλητικών συλλόγων της πόλης από τη διοίκηση Κεχαγιά

Για «καθολική απαξίωση» των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Πεντέλης από τη διοίκηση της Δ. Κεχαγιά κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Πεντέλη 2020.

Η πανδημία των τελευταίων 20 μηνών ανέκοψε την ανοδική πορεία των συλλόγων της πόλης, ενώ η διακοπή της λειτουργίας των ακαδημιών για αρκετούς μήνες και η μετέπειτα λειτουργία τους υπό όρους και προϋποθέσεις, επιβάρυνε σημαντικά τους προϋπολογισμούς τους υποστηρίζει η παράταξη. Αν «και αρκετοί δήμοι της χώρας, αρκετά έγκαιρα, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο των αθλητικών συλλόγων τους και αντιλαμβανόμενοι τις μεγάλες ανάγκες τους λόγω της πανδημίας, προχώρησαν σε γενναίες επιχορηγήσεις προς αυτούς, οι περισσότεροι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας έχουν ήδη καταθέσει σχετικά αιτήματα επιχορηγήσεων στον Δήμο Πεντέλης χωρίς να βρουν ανταπόκριση» προσθέτει η παράταξη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πεντέλη 2020 καλεί την κ. Κεχαγιά και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο στον τομέα του Αθλητισμού κ. Λαζή, μεταξύ άλλων, να σχεδιάσουν και να φέρουν προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο πρόγραμμα επιχορήγησης των αθλητικών συλλόγων της πόλης για την αθλητική περίοδο 2021-2022 και να προβλέψουν σχετική δαπάνη στον Προϋπολογισμό Εξόδων του 2022, ο οποίος θα κατατεθεί προσεχώς προς ψήφιση.

«Η απαξίωση των αθλητικών συλλόγων της πόλης δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η παράταξη.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet