Ποιοι αθλητικοί χώροι του Δήμου Πεντέλης επανεκκινούν τη Δευτέρα 25/5 τη λειτουργία τους
Αθλητισμός

Ποιοι αθλητικοί χώροι του Δήμου Πεντέλης επανεκκινούν τη Δευτέρα 25/5 τη λειτουργία τους

Ο Δήμος Πεντέλης, ακολουθώντας τις σχετικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, τις ανακοινώσεις των ομοσπονδιών και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχει ξεκινήσει τη σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της επικράτειάς του. 

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 18/5/2020 επανεκκίνησε η λειτουργία των γηπέδων αντισφαίρισης κατόπιν ραντεβού, ενώ το Δημοτικό Κολυμβητήριο επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 20/5/2020 για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών προπόνησης.

Από Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, και αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες καθαριότητας και συντήρησης των κλιματιστικών μονάδων σύμφωνα με τις πρόσφατες σχετικές εγκυκλίους, θα επαναλειτουργήσουν το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, επί των οδών Σάμου και Γεννηματά Δημοτικής Κοινότητος Μελισσίων, το κλειστό γήπεδο βόλεϊ, επί της οδού Πόντου της ίδιας Κοινότητος και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ. επί της οδού Α. Παναγούλη Δημοτικής Κοινότητος Νέας Πεντέλης.

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες επιτρέπεται η λειτουργία όλων των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων και η χρήση τους αποκλειστικώς και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων ηλικίας δεκατριών ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31/12/2007).

Επίσης, επιτρέπεται η προπόνηση για τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), καθώς και η θεραπευτική άσκηση στο κλειστό κολυμβητήριο, από άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ) με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης για την τρέχουσα περίοδο.

Δεν επιτρέπεται σε αυτό το στάδιο η χρήση των αθλητικών χώρων από τους πολίτες, πλην των γηπέδων αντισφαίρισης. Η χρήση των τελευταίων για τους δημότες είναι δωρεάν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις προπονήσεις των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων σε σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν σχετικές πληροφορίες από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:30 – 20:30 στον τηλ. αριθμό 210 8104082.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet