Συνάντηση της Πεντέλης 2020 με το Δ.Σ. του Α.Ο. Μελισσίων
Αθλητισμός

Συνάντηση της Πεντέλης 2020 με το Δ.Σ. του Α.Ο. Μελισσίων

Συνάντηση με το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Α.Ο. Μελισσίων είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού Πεντέλη 2020 και υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Άγγελος Παλαιοδήμος, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο Άντα Μπούσουλα, και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μυλωνά Ηλία. Τον σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Βρύσης Αντώνης, ο γενικός γραμματέας Καλλιμάνης Χαράλαμπος, τα μέλη Κανέλλος Αλέξιος και Νικολάου Παναγιώτης, και ο γενικός αρχηγός Γεωργιάδης Γεώργιος.

Τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου ενημέρωσαν λεπτομερώς για τον τρόπο λειτουργίας και τη φιλοσοφία του συλλόγου, τις φετινές επιτυχίες τους και τον σχεδιασμό τους για τη δημιουργία γυναικείων τμημάτων από το επόμενο αγωνιστικό έτος, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα συντήρησης των υποδομών και θέματα επιχορηγήσεων από τον Δήμο. Τόνισαν δε, ότι το βασικότερο πρόβλημά τους είναι ο φθαρμένος συνθετικός χλοοτάπητας, ο οποίος και δυσχεραίνει τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Παλαιοδήμος, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία ιστορία, το έργο και τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο σωματειακό αθλητισμό, την ανάγκη διάθεσης επιχορηγήσεων από τον Δήμο ανάλογα με το μέγεθος των δραστηριοτήτων του συλλόγου, με έγκαιρο προγραμματισμό τους.

Παράλληλα ενημέρωσε «για τον εμπαιγμό της διοίκησης του Δήμου» για το θέμα της προμήθειας συνθετικού χλοοτάπητα για το γήπεδο των Μελισσίων και τη «σκανδαλώδη σύνδεσή του με αυτή του γηπέδου Νέας Πεντέλης». Επανάλαβε δε, ότι θέση του συνδυασμού Πεντέλη 2020 είναι να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία προμήθειας συνθετικού χλοοτάπητα για το γήπεδο Μελισσίων, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet