Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από τον Νεοπεντελικό
Αθλητισμός

Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από τον Νεοπεντελικό

Με μία εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση, ο Νεοπεντελικός ενέταξε στο ρόστερ του τον 36χρονο Στάθη Κάππο, καθιστώντας σαφές ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Β΄ Αθηνών.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο Νεοπεντελικός αναφέρει τα εξής:

Το μπαμ της χρονιάς για τον Νεοπεντελικό, στην προσπάθεια που κάνει για να δυναμώσει το ρόστερ του, μεσούσης της περιόδου. Πρόκειται για μία κίνηση που προκαλεί αίσθηση, καθώς έχουμε την άφιξη στην Πεντέλη ενός ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα, με σημαντικές παρουσίες στα ελληνικά γήπεδα. Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, του Άρη, του Ακράτητου, του Μεσσηνιακού, της Καλαμάτας, του Φωστήρα, της Θύελλας Πατρών, του Αίαντα Σαλαμίνας και του Αγίου Δημητρίου, τον Στάθη Κάππο!

Ο 36χρονος Κάππος, που είναι Ελληνο-Καναδός, αγωνιζόταν το πρώτο εξάμηνο στον Παλληνιακό στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που σίγουρα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Νεοπεντελικού και τεράστια συμβολή στη μεταγραφή αυτή είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τσεβάς, βάζοντας βαθιά το χέρι στη τσέπη, δείχνοντας πόσο πολύ επιθυμεί την άνοδο της ομάδας στη Β΄ Αθηνών.

Ο Κάππος ήταν και διεθνής στο παρελθόν, καθώς έχει φορέσει δύο φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος Κ-21, ενώ έχει και μία συμμετοχή με την Εθνική ομάδα του Καναδά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet