Έγκριση-εξπρές για 3η-4η Γειτονιές!
Ποιότητα Ζωής

Έγκριση-εξπρές για 3η-4η Γειτονιές!

Με… συνοπτικές διαδικασίες εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης (απούσας της μειοψηφίας, πλην της παράταξης ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ), στη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου, η Εκδίκαση ενστάσεων κατά της υπ’ αριθµ.196/2011 απόφασης του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Πεντέλης περί παραλαβής του Β1 Σταδίου της Μελέτης «Πολεοδοµική Μελέτη Επέκτασης Αναθεώρησης Τµηµάτων των Π.Ε. 3 (Λάκκα Ρήγα, Μποκόρου) και 4 (Παληάγιαννης, Σαλίγκαρος, Ηπειρώτικα, Κακιά Σκάλα) της ∆ηµοτικής Κοινότητας Μελισσίων (Εισήγηση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Στην εισήγησή του, ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης επεσήμανε ότι έφερε το θέμα στο Συμβούλιο, πιστός στις δεσμεύσεις της διοίκησής του ότι θα λύσει ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί για χρόνια τους κατοίκους, παρά τα κωλύματα που προέκυψαν κατά καιρούς. Εστίασε, μάλιστα, ότι για την επίλυσή του ακολουθήθηκε μία αργή αλλά σταθερή διαδικασία, ώστε να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι από τους 75 ενιστάμενους ότι οι λύσεις που προτείνονται για τις ιδιοκτησίες τους είναι οι καλύτερες δυνατές. Τέλος, ανεφέρθη στο πολύ καλό αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε στη 2η και τελευταία φάση της συζήτησης για τις ενστάσεις, στην οποία συμμετείχαν και τεχνικοί από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις.

Τοποθέτηση επί του θέματος έκανε ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για το ότι λύνεται ένα θέμα που ταλάνισε επί δεκαετίες τους κατοίκους των παραπάνω Γειτονιών, ενώ πρόσθεσε ότι από τη λύση του θέματος θα προκύψουν οφέλη και για την πόλη που θα αποχτήσει νέους ελεύθερους χώρους. Τέλος, ανεφέρθη και στον συνδυασμό του, σημειώνοντας ότι συνέβαλε, στο μέγεθος των δυνατοτήτων του, στην επίλυση του θέματος και απέδειξε πόσο χρήσιμος είναι στα κοινά της πόλης.

Τέλος, από την ίδια παράταξη, ο κ. Βασίλης Κωστόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Ξανθάκο και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (σ.σ.: στην τελευταία αποτελεί και ο ίδιος μέλος) για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν, ώστε σήμερα να οδηγηθούμε ένα βήμα πριν την τελική επίλυση του θέματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet