Έργα επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στον Δήμο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Έργα επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στον Δήμο Πεντέλης

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό τα έργα επέκτασης του δικτύου του φυσικού αερίου και την ένταξη στο δίκτυο φυσικού αερίου σχεδόν του συνόλου του Δήμου Πεντέλης, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου με τη ΔΕΠΑ, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήδη από την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 εκτελούνται σταδιακά εργασίες κατασκευής φυσικού αερίου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων και συγκεκριμένα επί των οδών: Σίφνου, Κύθνου, Κέας, Δούκισσας Πλακεντίας, Θάσου και Κυθήρων.

Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες, τα συνεργεία θα προβούν σε μερική κατάληψη οδοστρώματος κατά μήκος των παραπάνω οδών, σταδιακά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, επισημαίνει η διοίκηση.

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δήλωσε σχετικά:

«Η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό και αναμένουμε πολύ σύντομα να πετύχουμε τον σκοπό που έχουμε θέσει για την κάλυψη με φυσικό αέριο του συνόλου σχεδόν της πόλης μας, σε χρονικό διάστημα πιο σύντομο από αυτό που είχαμε αρχικά υπολογίσει.

»Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας, καθώς η όχληση από τις εργασίες θα είναι παροδική, ενώ τα οφέλη ιδιαίτερα σημαντικά, κυρίως σε επίπεδο εξοικονόμησης πόρων από τη χρήση σε σχολεία και εγκαταστάσεις του Δήμου, αλλά και για τα νοικοκυριά της πόλης μας, ενώ αναμένουμε και σημαντική μείωση του ενεργειακού μας αποτυπώματος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet