Αναβαθμίζονται τρεις παιδικές χαρές στον Δήμο Πεντέλης
Ποιότητα Ζωής

Αναβαθμίζονται τρεις παιδικές χαρές στον Δήμο Πεντέλης

Βελτιώνονται οι παιδικές χαρές στον Δήμο Πεντέλης, καθώς ο Δήμος κατάφερε να ενταχθεί σε πρόγραμμα μέσα από το οποίο θα αναβαθμιστούν τρεις παιδικές χαρές και συγκεκριμένα αυτές στην οδό Δεληγιάννη και στις οδούς Αναπήρων Πολέμου & Ναυπάκτου, στα Μελίσσια και αυτή στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στη Νέα Πεντέλη.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

O Δήμος μας πέτυχε μετά από συνεχείς προσπάθειες να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015 και χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 175.370,00 ευρώ, για την αναβάθμιση και πιστοποίηση τριών παιδικών χαρών του Δήμου μας, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 95.2/2015 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου.

Η αναβάθμιση αφορά στις παιδικές χαρές επί της οδού Δεληγιάννη και επί της οδού Αν. Πολέμου και Ναυπάκτου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων και την παιδική χαρά της πλατείας Ηρ. Πολυτεχνείου στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης.

Παράλληλα ο Δήμος μας προωθεί ενέργειες για τις υπόλοιπες παιδικές χαρές προκειμένου να επιτύχει την ανάπλασή τους για τις οποίες δεν υπάρχουν ιδιοκτησιακά κριτήρια και περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις.

Στόχος μας η πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών για την ασφαλή ψυχαγωγία των παιδιών μας.

Μέχρι την ολοκλήρωση των παιδικών χαρών οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα προσπαθούν συνεχώς για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργικότητα τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet