Ετήσια συνέλευση για τον Σύλλογο Ρεματιάς Πεντέλης και Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Ετήσια συνέλευση για τον Σύλλογο Ρεματιάς Πεντέλης και Χαλανδρίου

Στην ετήσια συνέλευση του καλεί τα μέλη και τους φίλους του ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος & Ρεματιάς Πεντέλης και Χαλανδρίου, τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.

Ακολουθεί η πρόσκληση:

Σας καλούμε στην Ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού μας, που θα γίνει στο 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου τη Δευτέρα 17 Noεμβρίου 2014, στις 17:00 με τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Απολογισμός της ετήσιας διαχειριστικής περιόδου μέχρι 31-10-2014 και προϋπολογισμός της επομένης.
  3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
  4. Συζήτηση και έγκριση των ανωτέρω και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη επτά τακτικών μελών Δ.Σ., πέντε αναπληρωματικών και τριών μελών της εξελεγκτικής επιτροπής.

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος & Ρεματιάς Πεντέλης και ΧαλανδρίουΕπειδή κατά κανόνα δεν επιτυγχάνεται απαρτία την πρώτη φορά, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση μετά επτά ημέρες, τη Δευτέρα 24 Noεμβρίου 2014, στις 17:00, στο 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου – Λεωφ. Πεντέλης και Αχαΐας,(είσοδος από οδό Αχαΐας).

Μέλη του Συλλόγου μας που είναι ταμειακά τακτοποιημένα και επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ., σύμφωνα με το καταστατικό μας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τουλάχιστον τρεις μέρες πριν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6814083, 210 3254165, 210 6820623 ή να στείλουν e-mail.

Πριν από την έναρξη της γενικής συνέλευσης (17:00 – 17:30) μπορούν να εξοφληθούν συνδρομές και να συμπληρωθούν αιτήσεις για εγγραφές νέων μελών.

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να παραστούν μαζικά σ΄ αυτή την κορυφαία εκδήλωση, όπου θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων και, μέσω της ανταλλαγής απόψεων, ο προγραμματισμός της δράσης μας για την επόμενη χρονιά, καθώς και η ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. για τη διετία 2014-2016.

Σε περίπτωση κωλύματος μέλους να παραστεί κατά την ψηφοφορία μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο μέλος να ψηφίσει αντί γι αυτόν/ήν χρησιμοποιώντας εξουσιοδότηση που φέρει τη σφραγίδα του Συλλόγου. Κάθε ένας από τους παρόντες μπορεί να φέρει μόνο μία εξουσιοδότηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                            Η Γεν. Γραμματέας

Ε. Ρήγα                                        Κ. Δάνου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet