Καθαρισμός χώρου στη Νέα Πεντέλη από οικοδομικά μπάζα
Ποιότητα Ζωής

Καθαρισμός χώρου στη Νέα Πεντέλη από οικοδομικά μπάζα

Τον χώρο φόρτωσης υπολειμμάτων κλαδέματος δέντρων που βρίσκεται στη Νέα Πεντέλη καθάρισε ο Δήμος Πεντέλης ύστερα από απόρριψη οικοδομικών αποβλήτων.

Άμεση ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η αντίδραση του δημάρχου Πεντέλης, του τοπικού αντιδημάρχου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου στην απόρριψη από ασυνείδητους οικοδομικών αποβλήτων στον χώρο φόρτωσης των υπολειμμάτων κλαδέματος των δέντρων στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης.

Μηχανήματα του Δήμου άμεσα απομάκρυναν τα απόβλητα που ερρίφθησαν και αποκατέστησαν τον χώρο.

«Είναι απαράδεκτο», αναφέρεται στην ανακοίνωση, «να υπάρχουν μεταξύ μας ασυνείδητοι που μολύνουν το Πεντελικό περιβάλλον και δεν καταγγέλλονται».

«Ο Δήμος», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, «θα συνεχίσει την εθελοντική προσπάθεια που κάνει καθημερινά και οργανωμένα κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, σε συνεργασία με το εθελοντικό κλιμάκιο Πεντέλης για τη στήριξη του Πεντελικού περιβάλλοντος. Δράση στην οποία προφανώς και όλοι είστε ευπρόσδεκτοι. Παράλληλα ο Δήμος θα επιδιώξει τη σύλληψη και οδήγηση στη δικαιοσύνη των ασυνείδητων που με μπάζα, οικιακά ή άλλα απόβλητα μολύνουν το βουνό μας.

»Το Πεντελικό βουνό κόσμημα ιστορίας και πολιτισμού για την ανθρωπότητα, που από τα σπλάχνα του ξεπήδησε το Σύμβολο της Δημοκρατίας ο Παρθενώνας επιβάλλει τον σεβασμό και την περιβαλλοντική στήριξη όλων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet