Σε διπλή βάρδια τα οχήματα-αρπάγες στον Δήμο Πεντέλης για τη συλλογή των κλαδιών
Κοινωνία

Σε διπλή βάρδια τα οχήματα-αρπάγες στον Δήμο Πεντέλης για τη συλλογή των κλαδιών

Τη Δευτέρα 22/6 τα δύο οχήματα – αρπάγες του Δήμου Πεντέλης μάζεψαν κλαδιά από 26 σημεία στα Μελίσσια, 29 σημεία στη Νέα Πεντέλη και 28 στην Πεντέλη, δουλεύοντας σε διπλή βάρδια, όπως ενημερώνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Επίσης το, μισθωμένο για τις εποχικές ανάγκες, μεγάλο όχημα αρπάγης μάζεψε κηπαία από 25 σημεία, ενώ ένα μικρότερο μισθωμένο όχημα μάζεψε κλαδιά και ογκώδη από 23 σημεία.

Την ίδια στιγμή συνεχίστηκαν οι αποψιλώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Παλιάγιαννη στα Μελίσσια, στην περιοχή της Δεξαμενής στη Νέα Πεντέλη και στην στην περιοχή του Μορτερό στην Πεντέλη, από το σημείο που ξεκινά η οδός Σκουζέ, εν συνεχεία στην οδό Παπαφλέσσα έως το τέρμα της στην οδό Κλεισθένους.

«Συνεχίζουμε με στόχο να φέρουμε την πόλη μας σε ένα άριστο επίπεδο. Θα εντείνουμε κι άλλο τις προσπάθειές μας και με την πλήρη λειτουργία του προγράμματός μας, καθώς και με τη βοήθεια των δημοτών -οι οποίοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τον Δήμο πριν αφήνουν κλαδιά και ογκώδη- θα τα καταφέρουμε να έχουμε την πόλη μας καθαρή, όπως της αξίζει» τονίζει ο αντιδήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet