Συγκέντρωση πολιτών για την κεραία στην οδό Λευκάδος στα Μελίσσια
Ποιότητα Ζωής

Συγκέντρωση πολιτών για την κεραία στην οδό Λευκάδος στα Μελίσσια

Συγκέντρωση πολιτών διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας εντός οικιστικού ιστού το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:00 το πρωί, μπροστά από το κτήριο του ΟΤΕ στην οδό Λευκάδος στα Μελίσσια.

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι, όπως αναφέρει η ακόλουθη πρόσκληση της Επιτροπής προς τους πολίτες των Μελισσίων, η ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των ενεργειών της Επιτροπής για το ζήτημα της παύσης λειτουργίας κεραίας πάνω στο ανωτέρω κτήριο, καθώς και η συγκέντρωση χρημάτων για την κατάθεση φακέλου ασφαλιστικών μέτρων υπέρ της παύσης.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Οι προσπάθειες της κίνησής μας για την οριστική αποξήλωση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του κτηρίου του ΟΤΕ επί της οδού Λευκάδος, συνεχίζονται αδιάλειπτα.

Επ΄ ευκαιρία λοιπόν της προσεχούς κατάθεσης του φακέλου μας για τα ασφαλιστικά μέτρα υπέρ της παύσης λειτουργίας της εν λόγω κεραίας, σας προσκαλούμε αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:00 το πρωί, μπροστά από το κτήριο του ΟΤΕ στην οδό Λευκάδος.

Σκοπός της συγκέντρωσής μας είναι:

  • Η ενημέρωσή σας σχετικά με την πρόοδο των ενεργειών και τις επαφές που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.
  • Η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκαίων εξόδων για την κατάθεση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων. Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Δήμος μας συμμετέχει ως ΔΙΑΔΙΚΟΣ στον δικαστικό μας αγώνα και γι΄ αυτόν τον λόγο η οικονομική επιτροπή του Δήμου μας δεν ενέκρινε κονδύλι για την κάλυψη αυτών των εξόδων.

Πιο αναλυτικά, τα παραπάνω έξοδα περιλαμβάνουν:

α. 369 ευρώ για την μέτρηση από τοπογράφο μηχανικό των επιμέρους πολεοδομικών στοιχείων και τη συγκέντρωση – μελέτη των υποβληθέντων στην οικεία Πολεοδομία για τη χορήγηση της άδειας εγγράφων.
β. 615 ευρώ για τη σύνταξη επιστημονικής γνώμης από πραγματογνώμονα μηχανικό, η οποία είναι απολύτως αναγκαία για την υποστήριξη της εν λόγω αίτησης.
γ. 500 ευρώ για τα νομικά έξοδα (περιλαμβάνει κατάθεση αίτησης, παράσταση, προτάσεις, ένσημα, αντίγραφα).

Σύνολο: 1.484 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Η μαζικότερη συμμετοχή σας θα σημάνει και τη μικρότερη συμμετοχή ανά νοικοκυριό! 

Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό, τότε το κάθε ποσό συμμετοχής θα επιστραφεί σε αυτόν που το κατέβαλε για τον σκοπό αυτόν και μόνο. Σ΄ αυτή την περίπτωση βέβαια… ο φάκελός μας θα θεωρηθεί ελλιπής… ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται…

Έχουμε πολλά  παραδείγματα όπου ένας καλός φάκελος ασφαλιστικών μέτρων οδήγησε στην παύση λειτουργίας κεραίας… με πιο πρόσφατο (19 /11 /2014) την περίπτωση  του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη Θεσσαλονίκης η οποία έχει κοινά σημεία με μας:  Κεραία COSMOTE  μέσα σε οικιστικό ιστό και δίπλα σε σχολεία!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το  site του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Ο δικαστικός αυτός αγώνας γίνεται για ΕΜΑΣ τους ίδιους και τα ΠΑΙΔΙΑ μας! Ας μην είμαστε μόνο θεατές αλλά και ενεργοί συμμετέχοντες!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση, 

Συντονιστική επιτροπή πολιτών ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας εντός οικιστικού ιστού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet