Το ΣΒΑΚ Δήμου Πεντέλης υπέγραψε η Δήμητρα Κεχαγιά
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Το ΣΒΑΚ Δήμου Πεντέλης υπέγραψε η Δήμητρα Κεχαγιά

Στην κορύφωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, υπέγραψε σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Σε ανακοίνωσή της η δήμαρχος Πεντέλης επισημαίνει σχετικά: «Από σήμερα ο Δήμος Πεντέλης θα μπορεί να διεκδικήσει κονδύλια που θα του επιτρέψουν να γίνει μια πόλη που σέβεται την ασφάλεια των πεζών, των ποδηλατών και των ΑμεΑ. Οι οδικές υποδομές που φιλοδοξούμε να έχουμε σύντομα, θα καταργήσουν τον όρο “ευάλωτοι χρήστες οδικού δικτύου” και θα προωθηθεί η έννοια της βιώσιμης κινητικότητας στον Δήμο μας.

»Πέραν όμως των κινήσεων αυτών που θα κάνουν τον Δήμο μας πιο ασφαλή, πιο πράσινο και πιο βιώσιμο, θέλω να σας τονίσω πως από την πρώτη στιγμή που παραλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καθαρίσουμε την πόλη. Τα αιτήματα είναι πολλά και το προσωπικό προς το παρόν περιορισμένο. Όλοι θέλουμε να ζούμε σε μια περιοχή χωρίς σκουπίδια και κλαδιά. Τα παιδιά μας να παίζουν σε παιδικές χαρές και πλατείες που είναι καθαρές και πράσινες. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή από όλους μας. Σίγα-σιγά η εικόνα του Δήμου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο και έχουμε ήδη ξεκινήσει!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet