“Όχι άλλες πληγές στο Πεντελικό”
Ποιότητα Ζωής

“Όχι άλλες πληγές στο Πεντελικό”

 Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ – Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης αναφέρονται στον “νέο πολεοδομικό κίνδυνο για το Πεντελικό”, στον λόφο Κουφού και στηλιτεύουν, για άλλη μια φορά, την πολιτική που ακολουθεί ο νυν δήμαρχος στο Βουνό. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Άλλος ένας πολεοδομικός κίνδυνος έρχεται να προστεθεί στις ήδη ανοιχτές περιβαλλοντικές πληγές του Πεντελικού, με τη σχεδιαζόμενη ανέγερση, από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, κτηριακού συγκροτήματος 2.500 τ.μ. στον λόφο Κουφού.

Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ – Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης, δηλώνουν κάθετα αντίθετοι στη νέα προσπάθεια τσιμεντοποίησης του βουνού, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα ευαίσθητα περιβαλλοντικά στοιχεία της περιοχής, αλλά ταυτόχρονα αναρωτιούνται:

Η δημοτική αρχή του κ. Δημήτρη Στεργίου «πιάστηκε για πολλοστή φορά στον ύπνο», μη αντιλαμβανόμενη τον νέο κίνδυνο που απειλεί το Πεντελικό βουνό, και τώρα τρέχει με επιστολές στο υπουργείο Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής να αποτρέψει τα χειρότερα ή ήξερε τα σχεδιαζόμενα και -κατά την προσφιλή τακτική της- «έκανε την πάπια»;

Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες κινήσεις και σχέδια είναι απαράδεκτα και μάλιστα παραμονές εκλογών, που θα αλλάξουν ριζικά το πολιτικό σκηνικό στην πόλη και κυρίως το εφαρμοζόμενο μοντέλο διοίκησης. Όσοι απεργάζονται παρεμβάσεις στο Πεντελικό, ας κάνουν υπομονή λίγες ημέρες και θα διαπιστώσουν ότι στο άμεσο μέλλον θα συνομιλούν με μία δημοτική αρχή που θα εκφράζει πραγματικά τη λαϊκή βούληση: δηλαδή, με την ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet