Οδοκαθαριστές σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Πεντέλης – Σε εξέλιξη το πρόγραμμα καθαριότητας
Print Friendly, PDF & Email
Πεντέλη

Οδοκαθαριστές σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Πεντέλης – Σε εξέλιξη το πρόγραμμα καθαριότητας

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το πρόγραμμα καθαριότητας που έχει εκπονήσει και εκτελεί η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι, πλέον, οι οδοκαθαριστές που παρέχονται στον Δήμο από τη συνεργασία του με το ιδιωτικό συνεργείο ανέρχονται σε 15 και καλύπτουν όλες τις γειτονιές της πόλης. Τον επόμενο μήνα ο Δήμος θα ανακοινώσει πρόγραμμα εβδομαδιαίου οδοκαθαρισμού για όλους τους δρόμους και τους κοινόχρηστους δρόμους της πόλης.

Το ιδιωτικό συνεργείο συλλογής ογκωδών αντικειμένων εργάζεται σε δύο βάρδιες της ημέρα και συλλέγει άμεσα τα ογκώδη από τους δρόμους της πόλης. Συνολικά συλλέγονται κάθε εβδομάδα περίπου 400 σημεία.

Το συνεργείο απολύμανσης ακολουθεί πρόγραμμα σχολαστικού καθαρισμού με ειδικό μηχάνημα πλύσης και απολύμανσης με ζεστό νερό και ειδικό βιολογικό αφρό. Οι καθαρισμοί πραγματοποιούνται σε πλατείες, παιδικές χαρές, πεζόδρομους και πεζοδρόμια, υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, στάσεις λεωφορείων, προαύλιους χώρους Ιερών Ναών, αυλές σχολείων κ.λπ.

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δηλώνει σχετικά:

«Το πρόγραμμά μας για μια πιο καθαρή, πιο ευπρεπή, πιο ανθρώπινη πόλη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η εικόνα της πόλης αλλάζει μέρα με τη μέρα και αυτό γίνεται αντιληπτό πλέον από όλους. Δημιουργούμε μία νέα αισθητική στους δρόμους με εξειδικευμένες εργασίες φροντίδας επιλεγμένων σημείων του Δήμου μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε πλατείες, παιδικές χαρές, κοινόχρηστους χώρους όπου οι συμπολίτες μας επισκέπτονται συχνά. Συνεχίζουμε μεθοδικά και οργανωμένα και καθημερινά με σκληρή δουλειά κερδίζουμε το στοίχημα της καθαριότητας, έχοντας πλέον την πόλη μας καθαρή και τακτοποιημένη προς όφελος των συμπολιτών μας, όπως είχαμε δεσμευθεί προεκλογικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet