Δ. Κεχαγιά: Δεν θα αφήσουμε να λειτουργήσουν hot spot στον Δήμο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Πεντέλη

Δ. Κεχαγιά: Δεν θα αφήσουμε να λειτουργήσουν hot spot στον Δήμο Πεντέλης

«Δεν θα αφήσουμε να λειτουργήσουν hot spot στον Δήμο Πεντέλης» τονίζει η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, με αφορμή, όπως τονίζει η διοίκηση, συζητήσεις για μεταφορά μεταναστών σε ιδιωτική κλινική στον Δήμο.

«Θα είμαστε εξίσου μαχητικοί και αποτελεσματικοί όπως στην περίπτωση της πτέρυγας Μπόμπολα» επισημαίνει η δήμαρχος.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης:

Με αφορμή σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με ιδιωτική κλινική του Δήμου Πεντέλης που βρίσκεται σε συζητήσεις με ΜΚΟ (σ.σ. Μη Κυβερνητική Οργάνωση) για τη μεταφορά μεταναστών στον Δήμο μας, η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά επικοινώνησε με την κλινική προκειμένου να διαπιστώσει τη βασιμότητα της πληροφορίας και ο συνομιλητής της πράγματι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό. 

Η δήμαρχος ενημέρωσε τον συνομιλητή της ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος, δεν έχει τη νόμιμη χρήση, μιας και πρόκειται για κλινική και όχι για δομή φιλοξενίας και ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος θα εφαρμόσει τον νόμο και δεν θα επιτρέψει να γίνουν τέτοιες κινήσεις με προχειρότητα, έλλειψη προετοιμασίας και σκόπιμη αποφυγή συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες. 

«Το μεταναστευτικό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα για να αντιμετωπίζεται με σπασμωδικούς χειρισμούς. Όσο λοιπόν γίνεται αυτό, εμείς θα είμαστε σφόδρα αντίθετοι και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Η δημοτική αρχή καθησυχάζει τους πολίτες ότι δεν θα αφήσει να λειτουργήσουν hot spot στον Δήμο. Όπως αποτελεσματικά, γρήγορα και με επιχειρήματα κινηθήκαμε στην περίπτωση της πτέρυγας Μπόμπολα, με την ίδια αποτελεσματικότητα θα λειτουργήσουμε και στην περίπτωση αυτή» τονίζει η δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet