Με τους καταστηματάρχες των Μελισσίων συναντήθηκε ο Λ. Κοντουλάκος
Επιχειρήσεις – Αγορά

Με τους καταστηματάρχες των Μελισσίων συναντήθηκε ο Λ. Κοντουλάκος

Στην αγορά των Μελισσίων βρέθηκε χθες, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος μαζί με ομάδα στελεχών του συνδυασμού Μπροστά Μαζί.  Ο Λ. Κοντουλάκος συναντήθηκε με τους καταστηματάρχες της περιοχής, αντάλλαξαν ευχές, κυρίως όμως συζήτησαν τα προβλήματα της τοπικής αγοράς.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, βρέθηκε «η απουσία του Δήμου και η απουσία ενός συγκεκριμένου σχεδίου για την ανάπτυξη και την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων».

Ο κ. Κοντουλάκος έκανε λόγο για την ανάγκη στήριξης της τοπικής οικονομίας με άμεσα μέτρα  και πρωτοβουλίες, όπως η διοργάνωση «Λευκής Νύχτας», η διοργάνωση εκδηλώσεων στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, αλλά και η σύνδεση των κατοίκων με τις τοπικές επιχειρήσεις με τη θεσμοθέτηση της κάρτας δημότη. Μιας κάρτας που θα προσφέρει εκπτώσεις στους δημότες στα τοπικά καταστήματα και παράλληλα τη δυνατότητα να συναλλάσσονται ηλεκτρονικά με τον Δήμο, λαμβάνοντας έγγραφα και πιστοποιητικά σε ψηφιακή μορφή.

Επίσης όλοι συμφώνησαν ότι για την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς απαιτείται στενή και συνεχή συνεργασία Δήμου και επιχειρηματιών «ώστε να πάμε όλοι Μπροστά Μαζί», όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet