Συμπολιτεία: Επανέρχονται οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στα Μελίσσια – Τι κάνει ο Στεργίου;
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συμπολιτεία: Επανέρχονται οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στα Μελίσσια – Τι κάνει ο Στεργίου;

Επανέρχονται οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στα Μελίσσια, όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία, μετά από τοποθέτηση πινακίδας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Η παράταξη ρωτά τη δημοτική Αρχή του Δήμου Πεντέλης, με ερώτηση που κατέθεσε, σε τι ενέργειες προέβη ή θα προβεί προκειμένου να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη πινακίδα και «να μην υπάρχουν στο μέλλον τέτοιες παράνομες πινακίδες στην πόλη», όπως τονίζει στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Το φαινόμενο των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων επανέρχεται στα Μελίσσια. Τι κάνει για αυτό η διοίκηση του κ. Στεργίου;

Οι παράνομες πινακίδες των καταστημάτων είχαν απομακρυνθεί από τη διοίκηση του Μανώλη Γραφάκου το 2008 από τους κεντρικούς δρόμους των Μελισσίων, δίνοντας μια καλύτερη και πιο πολιτισμένη αισθητική στην πόλη.

Όμως, μετά από οκτώ χρόνια επανεμφανίσθηκε παράνομη υπερμεγέθης διαφημιστική πινακίδα σε νέο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στα Μελίσσια.

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ κατέθεσε ερώτηση προς τη δημοτική Αρχή και τη ρωτά σε τι ενέργειες προέβη ή θα προβεί προκειμένου να απομακρυνθεί η συγκεκριμένη πινακίδα και να μην υπάρχουν στο μέλλον τέτοιες παράνομες πινακίδες στην πόλη μας.

Το ακριβές κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει τοποθετηθεί επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 75 διαφημιστική ταμπέλα ενός νέου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αφενός η τοποθέτηση αυτή είναι παράνομη, αφετέρου με δεδομένο ότι όλες οι ταμπέλες έχουν απομακρυνθεί από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και τους άλλους κεντρικούς δρόμους των Μελισσίων, εδώ και εννέα χρόνια, το γεγονός αυτό μπορεί να σημάνει την αρχή για νέες παράνομες διαφημιστικές ταμπέλες επί των κεντρικών δρόμων της πόλης μας.

Το φαινόμενο των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων δεν πρέπει να ξαναεμφανιστεί στους δρόμους των Μελισσίων.

Ερωτάται η δημοτική Αρχή:

Τι ενέργειες έχει κάνει μέχρι σήμερα για την απομάκρυνση της συγκεκριμένης ταμπέλας.

Τι ενέργειες έχει κάνει για να διαπιστώσει αντίστοιχες παράνομες τοποθετήσεις διαφημιστικών πινακίδων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης στο σύνολο του Δήμου και εάν ναι, σε ποια σημεία.

Τι ενέργειες θα κάνει από εδώ και πέρα, ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση των νόμων και η φυσιογνωμία των κεντρικών δρόμων, προς όφελος του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος και των πολιτών.

Οι ερωτώντες σύμβουλοι

Κοσμοπούλου Αναστασία                              Κεχαγιά Δήμητρα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet