Έκτακτη σύσκεψη στην Πεντέλη κατά της επιχειρούμενης επαναλειτουργίας των λατομείων στον Διόνυσο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έκτακτη σύσκεψη στην Πεντέλη κατά της επιχειρούμενης επαναλειτουργίας των λατομείων στον Διόνυσο

Έκτακτη σύσκεψη, με τη συμμετοχή των επικεφαλής όλων των παρατάξεων, του προέδρου του ΣΠΑΠ και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων συγκάλεσε η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, τη Δευτέρα 17 Μαΐου, στις 2 το μεσημέρι. Αντικείμενο της σύσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, είναι η συζήτηση και διαμόρφωση «της κοινής και ενιαίας κατά το δυνατό στάσης του Δήμου», καθώς και η οργάνωση της αντίδρασης απέναντι στην επιχειρούμενη επαναλειτουργία παλαιών Λατομείων Μαρμάρου στο πίσω μέρος του Πεντελικού, στη στη θέση «Βαθειά Χούνη» Άνω Ραπεντώσας, που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Διονύσου.

Η επιχειρούμενη επαναλειτουργία προκύπτει από την «έγκριση ενέργειας διερευνητικών εργασιών προς διαπίστωση Μαρμάρου», που χορήγησε ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε ιδιωτική εταιρεία, σε χώρο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Διονύσου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης.

«Θα αποτύχουν οι προσπάθειες επαναλειτουργίας των λατομείων στο Διόνυσο. Θα βρουν απέναντί τους ενωμένο όλο τον Δήμο μας. Απευθύνω προς όλους τους επικεφαλής πρόσκληση σε έκτακτη σύσκεψη για να οργανώσουμε την αντίδραση μας» σημειώνει σχετικώς η δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet